Szórakozás

Végképp megbolondult az RTL Klub felfedezettje?

Úgy tűnik, hogy VV Vera lekörözi a villa hisztigépét Kingát. A lány ugyanis az utóbbi napokban kibírhatatlanul viselkedik.

Nem tudni, hogy az egyre hosszabb ideje tartó bezártság, vagy inkább a párbajtól való félelem viselte meg Verát, de az biztos, hogy teljesen kifordult magából. Mindenkibe beleköt, olyan, mint ha szándékosan provokálna konfliktusokat. A közelmúltban például teljesen tönkretette azt a szabadnapot is, melyet Kingával és Attilával együtt tölthetett el a villán kívül, festői környezetben. Már akkor sem értette senki, hogy az érzékeny lelkű leányzó miért sértődött meg és mi oka volt arra, hogy úgy viselkedjen, mint egy hisztis kisgyerek.

Tegnap aztán ismét előjött Vera kevésbé elviselhető oldala. Azt állította, Attila meg akarta őt alázni, ezért imitálta a színdarab próbája közben, hogy megrugdossa őt. Hiába mondta neki Fecó, hogy ez csak játék, a leányzó továbbra is kötötte az ebet a karóhoz. Azt is kijelentette, hogy Attila féltékeny rá, és riválisának tekinti. A fiú ezt kikérte magának, azt mondta, éppen az érzékeny lány az, aki egyáltalán nem érdekli őt. Mindenesetre érdekes lesz látni, vajon a nézőket befolyásolja-e a vasárnapi párbajon, hogy Vera az utóbbi időben valóban kibírhatatlanul viselkedik. Lehet, hogy ez okozza majd a vesztét?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik