Szórakozás

Holnap hazaküldik a VV egyik játékosát

Holnap este kiderül, hogy a nézők szavazatai alapján Verának vagy Eszternek kell távoznia a VV-ből. A szavazás állása nagyon szoros.

Azt jósolják, hogy botrányos összecsapás lesz vasárnap este a ValóVilág stúdiójában, ahol ezúttal a villa két amazonja, Eszter és Vera párbajozik. A két lány nagyon eltérő karakter, így egyelőre meg sem lehet tippelni, vajon kinek lehet nagyobb rajongótábora, kit küldenek haza a nézők. Eddig úgy tűnik, hogy a két lány nagyon meg tudta mozgatni szavazót, ráadásul szinte azonos számban voksoltak eddig rájuk. Tegnap este rendhagyó módon megmutatták az összefoglalóban a párbaj állását és azt lehetett látni, hogy a két versenyző között csupán négyszázaléknyi szavazatkülönbség van. Azt, hogy ki vezet, egyelőre nem lehet tudni.

Az azonban biztos, hogy vasárnapig még van idő arra, hogy a rajongók megváltoztassák az állást. Még az sem kizárt, hogy a párbaj napjára valaki nagyon elhúz majd. A villában egyébként tegnap este a játékosoknak ki kellett nyilvánítaniuk, hogy ki mellé állnak majd a párbajon. Seherezádé Esztert, Fecó Verát választotta, a többiek semlegesek maradtak. Igaz Attila hozzátette: ő azt szeretné, ha az érzékeny lelkű leányzó minél előbb elhagyná a villát. Persze a végeredmény ezúttal sem a villalakókon, hanem a nézőkön múlik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik