Szórakozás

Csúnyán szakított kedvesével a magyar szépség – Párja kitálal

A szépségkirálynő szerint kapcsolatuk elfáradt, a volt kedvese azonban egészen máshogy látja az együtt töltött hét hónapjukat.

Hét hónapnyi járás után pontot tett kapcsolata végére Szunai Linda, aki úgy érzi, párjával már nem voltak egy hullámhosszon érzelmileg. Pedig a Miss World Hungary címet viselő lány kedvese ott volt Linda szinte minden jelentőségteljes pillanatánál, s még Londonba is elkísérte a világversenyen résztvevő szerelmét. Szunai Linda mégis úgy látta, jobb, ha külön utakon járnak. Kapcsolatuk végéről bár készségesen, de szűkszavúan nyilatkozott.

„Mindketten éreztük már, hogy jobb lenne, ha szakítanánk, de tény, hogy a végszót én mondtam ki pénteken” – árulta el a Hír24-nek Szunai Linda, aki úgy érzi, érzelmileg már nem volt keresnivalójuk egymás mellett a fiúval. „Hiába laktunk együtt, sok volt körülöttünk a bonyodalom, és túl nagy volt a felhajtás, főleg miattam. Éppen ezért több mosolyszünetünk is volt, és jobbnak láttam, ha ez a mostani nemcsak időszakos, hanem végleges is egyben” – mondta a szépségkirálynő, aki kissé bizonytalanul nyilatkozott arról, hogy a szakításukban volt-e szerepe harmadik félnek.
„Nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Bár többször hírbe hoztak másokkal, ami kicsit megtépázta a kapcsolatunkat, mégis, Laci mindvégig kitartott mellettem, és bízott bennem. Nem hiszem, hogy félrelépésről, vagy harmadik félről lenne szó. Egyszerűen csak vége lett. Hálás vagyok, hogy Laci az életem része volt és támogatott” – nyilatkozta a tizenéves lány, aki kapcsolatáról mindvégig őszintén, ám kissé összeszedetlenül nyilatkozott. Egykori párja szerint ennek legfőbb oka az, hogy Szunai Linda egyáltalán nem volt hozzá hűséges, s úton útfélen bezavart kapcsolatukba egy harmadik.

„Nagyon is egy hullámhosszon voltunk érzelmileg.  Mindent tudtunk a másikról, tudtuk mivel lehet a másik kedvében járni. Mégis Linda pénteken megkért, hogy költözzek el tőle, mert a kapcsolatunkat szeretné végleg lezárni” – árulta el Szunai Linda egykori kedvese, aki szerint a lány nem volt hozzá őszinte.
„Való igaz, hogy mindig mellette voltam, hiszen szerettem. Még akkor is, mikor mindenféle szóbeszédek keltek szárnyra, hogy összeszűrte a levet másokkal. A kapcsolatunkban ez jelentette az egyetlen problémát, hogy mindig hírbe hozták valakivel. Mindezek ellenére toleráns voltam, ám cserébe mostanra kiderült, hogy kár volt. Mindennek volt alapja, Linda ugyanis többször is megcsalt” – nyilatkozta a Hír24-nek M. László, aki több esetről is tud, amikor Linda félrelépett.
„Összeszűrte a levet a Carbonfools egyik tagjával, amelyet több újság is leközölt. Ő mindvégig állította, hogy ezt nem fogja egy újabb félrelépés követni. Nem így lett. Legutóbb decemberben lépett félre, ami az utolsó csepp volt a pohárban. Rosszul érint, hogy szakítottunk, természetes, hogy tüskét hagyott bennem, főként így, hogy kitudódott, milyen is ő valójában. Mindent megadtam neki, és cserébe ezt kaptam” – nyilatkozta értetlenül Szunai Linda egykori szerelme, akit mégsem szakításuk bánt a legjobban. “Az egészben az a hihetetlen, hogy még arra is képtelen volt, hogy emberi módon váljon el tőlem. Nagy kiabálást rendezett, majd ezután még a telefonját is kikapcsolta. Azóta se beszéltem vele, csak az anyukájával. Érthetetlen, hogy tud valaki így viselkedni” – mondta László, aki teljesen kiábrándult a szépségkirálynőből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik