Szórakozás

Kettétörte a magyar szépség karrierjét a párja?

Hűtlen volt - állította róla volt párja, Szunai Linda pedig nyelt egy nagyot, és hallgatott. Pedig lenne miről mesélnie.

Ország-világ előtt, az Aktív kamerájának jelenlétében volt kénytelen elviselni, hogy volt párja hűtlenségéről mesél. Szunai Linda türelmesen hallgatott, és önmagához hűen elismerte, kapcsolatuk alatt volt, hogy elcsattant egy csók egy harmadik féllel. Az okokról azonban nem beszélt, pedig kérdés nélkül megtehette volna. Így László, “a felszarvazott férfi” emelt fővel járhat-kelhet, akár sajnáltathatja is magát, nem rajta múlott kettejük boldogsága. A Hír24 azonban úgy értesült, hogy a férfi egyelőre nem elégedett meg az erkölcsi győzelemmel, szakításuk óta is mindent megtesz, hogy volt párja életét megkeserítse. A Szépségkirálynő egyik neve elhallgatását kérő ismerőse portálunknak az állította, Linda és Laci kapcsolatát viharok, nézeteltérések és apró játszmák tarkították, amelyek főleg abból táplálkoztak, hogy a fiatalember féltékeny volt a lány sikereire.

„Elképesztő történeteket talált ki, amelyekkel a saját fontosságát, befolyásosságát próbálta bizonygatni. De minden egyes cselekedete, állítása feltehetően csak egy célt szolgált: sakkban tartani Lindát. Kevesen tudják csak, mi mindenen ment keresztül ez a lány. Egy biztos, a karrierjének sokat ártott, hogy Laci kontroll alatt akarta tartani minden egyes pillanatban” – súgta meg a lány neve elhallgatását kérő ismerőse.

A Szépségkirálynőt természetesen megkerestük, hogy szembesítsük a birtokunkba jutott információkkal, és miután Linda türelmesen végighallgatta a történetünket, néhány perc gondolkodás után csak ennyit mondott:

”Mostanában én is gondolkodtam már azon, hogy egy-egy döntésünk milyen befolyással lehet az életünkre. Ami volt, elmúlt. Az energiáimat a közeljövőben pedig annak szentelem, hogy amit lehet, még most kihozzak abból, hogy Magyarország legszebb lánya vagyok jelenleg, és a jövőmet is megalapozhassam, hiszen tele vagyok tervekkel, célokkal, amelyeket egy időre szem elől veszítettem” – tette hozzá Linda árulkodóan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik