Szórakozás

Az arrogánsnak tartott RTL-es hamarosan mindent elveszíthet

"Ha menni kell, akkor megyek" - nyugtázta tegnap este VV Vera a kialakult helyzetet, Eszter ugyanis őt hívta ki párbajozni.

Izgalmas összecsapásnak nézünk elébe, hiszen köztudott, hogy Vera és Eszter is kiáll az igazáért, és ha kell, kőkeményen tudnak harcolni. Egyesek szerint az sem kizárt, hogy vasárnap este botrány lesz az RTL Klub stúdiójában. Hallva az ügyvédnő tegnap esti beszédét, bizony nem zárható ki, hogy komoly adok-kapok alakul ki a hétvégi összecsapáson is. Kérdés persze, hogy a nézők ez alapján döntenek majd, vagy pedig a lányok eddig mutatott teljesítménye és viselkedése lesz a döntő.

Tény az, hogy Vera sokkal vehemensebb és nyersebb, mint az ügyvédnő, bár az is igaz, hogy időnként Eszter is kimutatta már a foga fehérjét. Többek között tegnap este is, amikor kőkeményen beolvasott párbajellenfelének. Kijelentette, hogy szerinte Vera beképzelt, arrogáns. Bizonyára az is szerepet játszott Eszter döntésében, hogy eddig a villa érzékeny lelkű leányzójával volt a legtöbb konfliktusa. Történjen is bármi a vasárnapi párbajon, tény az, hogy a két lány közül az egyiknek haza kell mennie, és ezzel mindent elveszít, legalábbis azt a főnyereményt, amiért a párbaj után még hatan küzdenek majd tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik