Szórakozás

Elviselhetetlen az RTL Klub hisztis szőkéje

VV Kinga a tegnap esti összefoglalóban ismét kiborult. Ezúttal azon húzta fel magát, hogy szolgálót kell alakítania a villa alkalmi színtársulatában.

A luxusbörtön hisztis szőkéje kezd egyre inkább megkattanni. Úgy tűnik, azt sem érti, attól, hogy a villa színjátszókörében szolgát alakít, a való életben még nem ő a villa csicskája. Mivel erősen keveri a játékot a valósággal, folyamatosan elégedetlenkedik és hisztizik. A többiek hiába próbálták megyőzni arról, hogy valójában az övé a legjobb karakterszerep, egyszerűen ezt nem bírja felfogni.

A hisztérika már az alkalmi tanárokat, Hajdú Steve-et és Magyar Attilát is kiborította, bár még így is igencsak türelmesek vele. Ráadásul Kinga attól még jobban felhúzta magát, hogy Eszter és Seherezádé kioktatták. Felhívták a figyelmét, hogy egy huszonéves lányka nem viselkedhet úgy elismert művészekkel, mint ahogyan ő. Persze a leányzót láthatóan ez sem hatotta meg. Ráadásul a nézők tegnap úgy döntöttek, hogy a villalakók közül Kingára illik legjobban a szerepe, vagyis a szolgáló. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a hisztigép hogyan reagál majd, ha tudomására jut a szavazás végeredménye. Vélhetően kő kövön nem marad majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik