Szórakozás

Fény derült a ValóVilág szereplőjének családi drámájára

Családi drámájáról vallott tegnap este VV Fecó. A fiú elárulta, hogy édesanyja vak, és emiatt gyerekként sok feladat hárult rá a családban.

Több villalakónál is eltörött a mécses tegnap, amikor a hozzájuk látogató életvezetési tanácsadó családjukról faggatta őket. Kiderült az is, hogy Fecó édesanyja vak.

De nem csak a Dumagép drámájára derült fény. Csaba akkor sírta el magát, amikor bevallotta, hogy szülei kapcsolata születése után megromlott, és ennek ő itta meg a levét. Azt is bevallotta, hogy miután édesapjának új kapcsolata lett, féltékenységet érzett, és azt gondolta, végleg egyedül marad. A villa helyes pasija kijelentette, gyermekkori traumája miatt nem tud nyíltan szeretni, pedig szeretné, ha így lenne.

Ám nem csupán a rögtönzött csoportterápia alatt volt hatalmas feszültség a villalakók között, hanem a kiválasztás alatt is kitört a botrány. Kinga csúnyán Seherezádénak esett, és a két lányt vélhetően csak az akadályozta meg a komolyabb csetepatéban, hogy az kizáráshoz vezetne. A villalakók egyébként tegnap este Esztert küldték párbajozni. Vélhetően Seherezádé ettől még inkább kiborul majd, hiszen az ügyvédnő az egyetlen szövetségese a luxusbörtönben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik