Szórakozás

Teljesen elborult a TV2 fiatal sztárjának agya – alázza a nőket

Az internetről tudta meg ÖsszeEsküvők Mása, hogy ő és Marci már nem egy pár. A fiú szerelmi élete az elmúlt napokban teljesen zavarossá vált.

Ahogy az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján, úgy a kinti életben is szereti egyszerre több lánynak csapni a szelet Marián. A fiú, miután kiesett a játékból, azt nyilatkozta, még mindig korábbi barátnőjét, Lillát szereti. Akkoriban a Hír24-nek azt mesélte, megpróbálták újra együtt, de kapcsolatuk másodszorra is kudarcba fulladt.

Az ÖsszeEsküvők botrányhőse és egykori párja a Facebookon keveredett szócsatába. A lány azt állítja, Marián még mindig üldözi szerelmével, sőt a profilját is feltörte. Lilla úgy vélekedik, Marci beteg ember, aki képtelen megérteni, hogy ő már mást szeret.


Fotó: TV2

Hogy mi is történt pontosan Marián és Lilla között, nem tudni, ám időközben a fiú a kapcsolati státuszát “párkapcsolatban élő”-re változtatta. Nem is lenne ebben semmi különös, hiszen az ajkai fodrászfiú már hetekkel ezelőtt azt nyilatkozta, minden a legjobban alakul közte és Rezidencia-beli lakótársa, Mása között. A meglepő inkább az, hogy Marci párjaként nem az orosz anyukát, hanem egy Petra nevű lányt jelölt meg, akivel napok óta szerelmes üzeneteket vált a legnagyobb közösségi portálon.

Mása a Hír24-nek elmondta, ahogy mi, úgy ő is megdöbbent, amikor felment a Facebookra.

“Marci nekem egy szót sem szólt arról, hogy van valakije. Pedig mindig mondtam neki, elfogadom, ha beleszeret másba, csak tudjak róla. A legfurcsább az, hogy mindennap beszéltünk, folyton azt hajtogatta, így szeret, úgy szeret. Akkor is éppen úgy volt, hogy utazom hozzá Ajkára – kezdte a kétgyermekes anyuka. – Közben Nikótól azt is megtudtam, hogy Marci és Petra a valóságshow vége óta jóban vannak, tehát nem most ismerte meg a lányt. Az is kiderült, hogy a lánynak fodrászüzlete van Pesten, ide szeretne betársulni Marci. Rengeteg kérdőjel van bennem, de estem már jobban is pofára, kibírom. Viszont, mint férfitól, már semmit nem akarok Marcitól. Végképp eljátszotta a bizalmamat.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik