Szórakozás

Mindenkit megbuktat az RTL Klub felfedezettje – Lejárt lemez?

Mintha átok ülne Alekoszon és azokon is, akikkel üzleti kapcsolatba kerül. Míg a VV-ben hatalmas sikere volt a görögnek, azóta minden másban gyakorlatilag megbukott.

Amikor véget ért a ValóVilág negyedik szériája, még a legrutinosabb televíziósok is azt gondolták, Alekosz személyében megtalálták az évtized legeredetibb figuráját. A nem annyira okos fiatalember megtestesítette mindazt, amire az átlagos tévénéző kikapcsolódás gyanánt kíváncsi lehetett. A görög hős a nép gyermeke, aki mélyről indult, hiszen biztonsági őrként dolgozott, aztán végül mégis övé lett a főnyeremény. Ráadásul sokat lehetett rajta nevetni, ami egyre fontosabb az emberek számára, hiszen napközben szinte kizárólag negatívumok zúdulnak rájuk – vélekedik Kiss Árpád pszichológus.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Nem csoda tehát, hogy sokan pénzt láttak Alekoszban, és további tévéműsorokat, illetve egyéb üzleti vállalkozásokat építettek rá. De információink szerint már a görög feleségkereső műsora sem hozta az elvárásokat, ráadásul utána felkérései is alaposan megcsappantak. Egyesek biztosak abban, hogy a VV4 nyertese éppen azért szerződött át a legnagyobb titokban a TV2-höz, mert az RTL Klubnál mellőzöttnek érezte magát. De azon sem csodálkoznánk, ha esetleg anyacsatornája nem akart volna több pénzt Alekosz futtatásába fektetni, hiszen nyilvánvalóan belátták, rossz lóra tettek.

Vélhetően a konkurencia is bánja már, hogy nem kukkanthattak bele az RTL Klub titkos aktáiba, hiszen akkor előre tudhatták volna, hogy Alekosz mégsem aranytojást tojó tyúk. Ezzel szemben a TV2-nél annyira bíztak görögben, hogy állítólag még a szerződésszegés miatt felmerülő, több milliós büntetést is átvállalták helyette. Igaz, ezt hivatalosan eddig senki nem erősítette meg, csak a volt biztonsági őr titokzatos nyilatkozataiból lehet erre következtetni.

Időközben a pornóipar is felfedezte magának a furcsa testtartású fiatalembert – vagy inkább ő fedezte fel magának az ismert pornóproducert, Kovit. Úgy tűnt, hogy mind a két fél nagyon elégedett, aztán kiderült, Alekosz szexbizniszes terve is bukta. Kiderült ugyanis, hogy a pornóipar cikinek találta azt, ahogyan a görög az utóbbi időben viselkedett – mármint a szerződésszegését, amire ugyebár az RTL Klub is csúnyán ráfaragott. Alekosz persze azt állította, ő gondolta meg magát a pornófilm-rendezői jövőjét illetően.


Fotó: TV2

Legyen bárhogyan is, tény, hogy Alekosznak nagyon nem jött be a konkurenciához való átszerződés. Az Összeesküvőket nem nyerte meg, és tudomásunk szerint a műsor nézettsége sem nőtt meg jelentősen azután, hogy a görög beköltözött édesanyja a rezidenciára. Ráadásul azt állították, hogy a TV2 továbbra is számít Alekoszra, ám nagyon úgy tűnik, hogy az exvillalakót ott is parkoló pályára tették.

És akkor nem beszéltünk még a biztonsági őrből valóságshow hőssé avanzsált fiatalember legújabb bukásáról, ami ugyan nem hivatalos, de Alekosz azért elismerte. A Hír24-nek elmondta, hogy a tavalyi év végén megjelent könyve nem úgy fogy, ahogyan azt tervezték. Kiadója egyelőre titkolózik a fogyás tekintetében.

Kérdés, hogy mikor ismerik fel végre, hogy Alekoszra már senkire sem kíváncsi, kifújt, vége, ennyi volt és nem érdemes vele már semmit sem reklámozni. Vagy lehet, hogy tévedünk? Meglátjuk, hogy az élet kit igazol majd ebben a tekintetben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik