Szórakozás

Anyagi okok miatt csúszhat a TV2 fiatal sztárpárjának esküvője

A tervezettnél későbbre, 2012-ről 2013 nyarára csúszhat az ÖsszeEsküvők ezüstérmes párosának esküvője. Ricsi a Hír24-nek elmondta, szeretné, ha a pénz nem lenne akadály abban, hogy a terveik és álmaik szerint keljenek egybe. Például stílszerűen, egy kaszinóban.

Niko és Ricsi rácáfolnak a valóságshow-szereplőkre majd’ minden esetben igaz kijelentésre: “ahogy lekerülnek a képernyőről, a kutya sem emlékszik arra, kik is voltak”. Az ÖsszeEsküvők “gengszerpárosa” rövid időn belül óriási rajongótábort gyűjtött maga köré. Persze, tesznek is ezért, mint ahogy megírtuk, szinte naponta tartják a kapcsolatot streamen oldaluk követőivel, Niko hivatalos lapját több mint hatezren lájkolták, egy-egy feltöltött videójukat körülbelül húszezren nézik meg. Sikerük titka, hogy kedvesek, közvetlenek, mondhatni: ismert civilek.


Fotó: TV2

Csenge és Peti győzelmével egy időben ők is bejelentették, a Rezidencián történt lánykérés “hivatalos”, csupán nem a TV2 szervezi meg az esküvőjüket, de mindenképpen egybekelnek. A pár jó ideig arról beszélt, hogy még idén nyáron kimondják a boldogító igent. “Nyári esküvőt szeretnék, a tél nem az én évszakom” – nyilatkozta a Hír24-nek Niko.

A szemmel láthatóan boldog pár azonban lehetséges, hogy módosít a terven. Ricsi arról mesélt, hogy eszébe jutott, hogy február 10-én Csengéék esküvője napján kelnek ők is egybe, de rögtön hozzátette, ez csupán egy gonoszkodó vicc.

A kaszinótulajdonos fiú kérdésünkre elmondta, az esküvőjüket tekintve két lehetőség van. “Nagyon örülnénk, ha idén nyáron már férj és feleség lehetnénk” – jelentette ki. Ricsi úgy véli, hogy az időpont – ahogy ő fogalmaz – attól is függ, mikorra tudja anyagilag rendbe szedni magát. Ha ez hónapok alatt nem sikerül, akkor csupán jövő nyáron mondják ki a boldogító igent.

Az esküvőről azonban már most konkrét elképzeléseik vannak. A pár úgy tervezi, ha már rajongóik Bonnie és Clyde-nak hívják őket, akkor a híres gengszter szerelmespárhoz illő stílusban rendezik meg életük egyik legnagyobb napját. Már azt is kitalálták, hogy a legszívesebben egy kaszinóban kelnének egybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik