Szórakozás

Még a dús keblek sem izgatták fel a VV játékosát

VV Kinga tegnap este megmutatta terebélyes testét. Az egyik játékban melltartóban áll a többiek elé, így jól láthatóvá vált, mennyire meghízott.

Hiába is akad ki minden egyes kritika miatt a ValóVilág hisztis szőkéje, tény az, hogy ő hízott a legtöbbet a valóságshow ideje alatt. Bár nyilvánvalóan tisztában van ezzel, mégis képes levetkőzni a kamerák előtt. Tegnap például az egyik játék során melltartóban állt Attila elé, akinek az volt a feladata, hogy mindenféle motívumokat fessen a lány meztelen bőrére. A fura fiú nem titkolta, hogy számára ezek igenis intim pillanatok voltak. Attila ugyan nap, mint nap beszól Kingának amiatt, hogy felszedett jó néhány kilót, láthatóan azonban így is fel tudja őt izgatni a szőkeség.

Ezzel ellentétben Vera hiába állt fehérneműben Csaba elé, a fiúra semmilyen hatással nem voltak a dús keblek. Csaba kijelentette, villatársa még így sem tudja felizgatni őt. Bár Vera nem hallotta a helyes pasi kijelentését, ő is azt mondta, a luxusbörtönben lakó fiúk egyike sem képes megmozgatni őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik