Szórakozás

Rendszeresen beszólnak élő adásban az RTL Klub műsorvezetőjének

VV Attila már jócskán kiérdemelte a "ValóVilág ötödik szériájának legkötözködőbb figurája"-címet. Nem csoda, ha a kinti életben is összeférhetetlennek tartották. Attila senkit nem kímél, a műsorvezetőknek is rendszeresen beszólogat.

Egyre több ellenséget szerez magának VV Attila. Amióta Gergő és Péter is távozott a játékból a fiú láthatóan a luxusbörtön alfahímjének érzi magát. Gyakran megkapja a többiektől, hogy nagyképű, önző és mindenkit megpróbál manipulálni. A legutóbbi kiválasztásnál például Eszter is az arcába vágta, hogy túlzottan magabiztos, amiért azt gondolja, senki nem meri őt párbajra hívni. És valljuk be őszintén, eddig még valóban senki nem merte összemérni erejét a villa nagy manipulátorával, aki láthatóan úgy bánik az emberekkel, mintha a csicskái volnának. Még állítólagos legjobb barátját, Kingát is rendszeresen megalázza.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

De Attila nem csak játékostársaiba köt bele, Lilut is gyakran kóstolgatja, az élő adások alatt rendszeresen beszólogat neki. Ám a műsorvezetőben emberére talált, Lilu ugyanis nagyon frappánsan le tudja kezeli Attila nem éppen kedves megjegyzéseit.

Bár több olvasónknak is feltűnt már Attila és Lilu gyakori kötözködése, a műsorvezető a Hír24 érdeklődésére azt mondta, szerinte a villa összeférhetetlen figurája egyáltalán nem keres rajta fogást. Úgy látja, Attila egészen egyszerűen így működik, mindenkivel hasonló stílusban kommunikál. Lilu tehát nem érzi a személye ellen irányuló támadásnak a villalakó megjegyzéseit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik