Szórakozás

Szerződéskötés előtt nemibeteg-szűrésre kellett mennie az RTL üdvöskéjének

Egyesek aggódnak a ValóVilág játékosainak egészségéért. Miután felröppent a hír, hogy Attila évek óta csak prostikkal szexelt, azt kezdték találgatni, bevihetett-e bármiféle fertőzést a luxusbörtönbe?

Talán csak az űrhajósok esnek át annyira alapos kivizsgáláson, mint azok a fiatalok, akik a ValóVilág játékába bekerültek. A játék készítői esküsznek arra, semmi nem kerülheti el a figyelmüket, így az sem fordulhat elő, hogy valaki bármiféle fertőző betegséget behurcoljon a villába. És, hogy pontosan milyen vizsgálatokon mennek keresztül a kiválasztottak, a Hír24 azt is megtudta.

Belgyógyászati kivizsgálás, fizikai, fiziológiai felmérések, pszichológiai vizsgálat, mindenféle kenetvétel, vér- és vizeletvizsgálat, nőgyógyászat. Többek között ezeken is át kellett mennie azoknak a fiataloknak, akik végül bekerültek a VV5 játékába – tudtuk meg Rubint Kristóftól, a műsor kreatív főszerkesztőjétől. Azt is elárulta, volt olyan, hogy valakinél észrevettek valamiféle elváltozást, de az illető csak azt követően kerülhetett játékba, hogy kikezelték. Ez nem nemi betegség volt – tette hozzá. A főszerkesztő közölte, VV Attilával kapcsolatban semmiféle félnivalójuk nincs a többieknek. Már csak azért sem, mert amellett, hogy teljesen egészséges, senkivel nem szexelt még.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a villalakóknak védekezésre is van lehetőségük, ugyanis óvszert bármikor kérhetnek és kapnak is. Eddig egyébként csak Cristofel és Veronika, valamint Vera és Péter között volt intim kapcsolat a villában. Igaz, ez utóbbit csak Péter ismerte el, Vera tagadja, hogy szexelt volna a villa nagy taktikusával.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Rubint Kristóf arra is felhívta a figyelmet, hogy a villalakók jelenleg sokkal szorosabb egészségügyi megfigyelés alatt vannak, mint például Magyarország védett politikai vezetői. A játékosokat gyakorlatilag 24 órán át szemmel tartják, és ha arra szükség van, ellátják. Ha a villa orvosa úgy ítéli meg, akkor kórházba szállítják az adott játékost. Talán emlékeznek még az előző szériából Laci esetére, aki igencsak megijesztette a többieket és a szerkesztőket is. A villa dokiját szívinfarktus gyanújával vitték kórházba, és bár semmiféle szervi elváltozást nem találtak rajta, ő mégis úgy döntött, egészségi állapota miatt feladja a játékot.

A mostani szériában eddig ilyen súlyos betegség senkinél nem mutatkozott. Egy-egy ficamot, rándulást már elláttak az orvosok, sőt, időnként megfázással is bajlódnak a játékosok, de ezek nem olyan gondok, amelyek veszélyt jelenthetnének társaikra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik