Szórakozás

Szexpartnert keresnek a ValóVilág sztárjának

Mióta VV Péter kiesett a játékból, gőzerővel kampányol villabéli társának, VV Attilának. Peti egy hölggyel fogja megörvendeztetni az összeférhetetlen játékost.

VV Péter egy cseppet sem bánja, hogy el kellett hagyni a ValóVilág villáját. A tapasztalt valóságshow-szereplő ugyanis visszatér civil foglalkozásához, így továbbra is tévéműsor-szereplőket fog válogatni. Mindamellett, hogy közben villabéli legjobb barátjának, Attilának szurkol. “A villában igazán megkedveltem Attilát. Ő egy igazi nehéz eset, de mind taktikailag, mind barátilag jól egymásra találtunk” – árulta el a Hír24-nek VV Péter, aki szerint barátságukat ott fogják folytatni, ahol megszakadt.


Fotó: RTL Klub

“Nem beszéltünk meg semmit, de úgy gondolom, zökkenőmentesen folytatódhat az, ami bent volt. Ha Attila kijön, biztos, hogy várni fogom” – nyilatkozta a veterán kategóriában induló egykori játékos, aki szerint Attila, már most a játék nyertesének tekinthető. – “Szerintem eleve komoly esélye van megnyerni Attilának a ValóVilágot, mert nagyon ügyesen játszott eddig. Ha mégsem ő lesz a befutó, akkor is nyertesnek tekinthető. Nincs még egy olyan ember a villában, aki ennyit fejlődött volna érzelmileg. Egy teljesen antiszociális, összeférhetetlen figura ment be, aki mostanra teljesen kinyílt. Akárhogy is lesz, ő eleve nyer ezzel a játékkal, hiszen az életét, a világhoz való hozzáállását alapjaiban változtatta meg ez a játék.”

Péter komoly erőkkel készül Attila érkezésére. “Mikor Attila kijön a villából, három dologgal fogom várni. Egy normális lakással, meleg étellel és egy jó nővel szeretnék a kedvében járni. Napi két órában hallgattam a Kinga utáni sóvárgását, amiből néha nagyon elegem volt. Most eljött az idő, hogy törlesszek, Attila pedig megtudja, milyen egy igazán jó nővel. Ebben szeretnék a segítségére lenni” – árulta el pimasz mosollyal az arcán VV Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik