Szórakozás

Egyre hülyébb szituációkba keveredik Alekosz

Alekosz nem tagadja, szereti, ha beszélnek róla. Így aztán az sem zavarja, ha olykor rémesen fura szituációkba kerül.

Furcsábbnál furcsább helyzetekbe keveredik Alekosz, de ő ezt egy csöppet sem bánja. A görög úgy véli, addig jó, amíg beszélnek róla, így több hírességgel ellentétben az sem zavarja, hogy tucatnyi “hamis” Facebook-profilja van. “Mindegyiket a rajongóim csinálták, eszem ágában sincs megszüntetni őket” – jelentette ki. “Az sem zavart, amikor az egyik élelmiszer-hálózat Alekosz néven árulta a görög salátáját” – tette hozzá nevetve.

Alekosz arról is beszélt, hogy a minap különös kéréssel kereste fel egy férfi. Az illető megosztotta Alekosszal tervét, miszerint magára szeretné tetováltatni a görög arcképét. “Ezen azért meglepődtem. Mondtam is neki, üljünk le egy italra, beszéljük meg, hiszen ennek a döntésnek a nyomát nem lehet majd könnyen eltüntetni” – mesélte Alekosz és hozzátette, a férfi nem állt el szándékától.

Facebookja tanúsága szerint azonban nem csupán a rajongók találják meg az egykori valóságshow-nyertest. Néhány nappal ezelőtt egy hölgy pénzt kért a görögtől a hivatalos oldalán. A nő rövid postban fejtette ki, hogy napok óta nem evett, és még a számlaszámát is nyilvánossá tette, ahova az utalt összeget várja. Alekosz szerint ez egyértelmű provokáció. “Vannak, akiket zavar, hogy sok pénzt nyertem az elmúlt években, és így adják tudtomra a nemtetszésüket. Persze nem küldök pénzt. Vannak mások is, akik kérnek tőlem, de amennyi van, arra nekem is szükségem van ahhoz, hogy megvalósítsam a terveimet” – szögezte le Alekosz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik