Szórakozás

Király Viktor nyilvánosan káromkodott

Szinte biztos a továbbjutásban Király Viktor, aki az Eurovíuiós Dalfesztiválra testvéreivel közös produkcióval juthat ki. Esélyeikről és produkciójuk színvonaláról vulgáris nyilatkozatot tett.

Gőzerővel készülnek az Eurovíziós Dalfesztivál hétvégi selejtezőjére a Király-testvérek, akiknek közös szerzeményük bekerült a húsz legesélyesebb pályázó közé. A Megasztárban országos ismertséget szerzett Király Viktor talán még sosem volt ennyire biztos a dolgában. Mindez nem meglepő, hiszen az énekes korábban a Megasztárt is keményen végigküzdötte, mígnem megnyerte azt, így pontosan tudja, mennyi erőfeszítéssel jár egy élő showműsor.


A Király testvérek (Fotó: Kummer János)

Király Viktor szerint a testvéreivel megalkotott dal Európában is megállná a helyét, így bátran vágnak neki a megmérettetésnek. „A dal is nagyon erős lett, de imádunk boldoggá tenni embereket a zenénkkel” – nyilatkozta a Tabu TV-nek Király Linda, akinek nyilatkozatába Király Viktor is bekapcsolódott, ám tőle szokatlan, vulgáris módon. „Az az igazság, hogy oda fogunk ba…ni! De tényleg” – egészítette ki Linda mondatait a kamera előtt Viktor, aki hihetetlen magabiztosnak tűnik eurovíziós továbbjutásukat illetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik