Szórakozás

Lejáratta szerelmét az RTL Klub sztárja – most megbánta

Közös síeléssel és snowboardozással próbálja meg rendezni megromlott kapcsolatát VV Shadi és Dya. A fiatalok még szilvesztereste vesztek össze.

Kiverte a biztosítékot VV Dyánál az a videó, amelyen kedvese, VV Shadi kissé illuminált állapotban nyilatkozik és tombol az egyik legkeményebb rockbanda koncertjén. Bár az ominózus felvételen semmi polgárpukkasztót nem tesz a villa egykori törtetője, barátnőjét így is a szájára veszi. Shadi azt sem rejtette véka alá, hogy szilveszter óta olyannyira megromlott a viszonya a plasztikcicával, hogy azóta se sikerült tisztázniuk a helyzetet. Míg Dya csalódottan nézte párja foghegyről tett nyilatkozatát, és csalódott kedvesében, addig Shadi egészen máshogy látja a történteket.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“Valóban egy ereszd el a hajam este volt, de nem történt semmi extra. Ittunk a fiúkkal és jól éreztük magunkat” – árulta el az egykori villalakó, aki fellebbentette a fátylat a felvétel rögzítésének körülményeiről. – “Nagyjából háromszor futottunk neki, hogy a Dyával kapcsolatos részt felvegyük. Így a végére már eléggé elhülyéskedtem a dolgot. Aki egy kicsit is ismer, látta azon a fapofán, hogy amit mondtam, nem gondoltam komolyan.”

Shadiék úgy döntöttek, közös síeléssel igyekeznek átlendülni a mélyponton.
“Négy napra megyünk Ausztriába egy kisebb baráti társasággal. Remélem, hogy ez jó alkalom lesz arra, hogy tisztázzuk a dolgokat. Mivel egyikünk sem tud síelni, ezért most itt lesz az alkalom, hogy megtanuljunk. Remélem sokat fogunk nevetni, és tisztázódik a viszonyunk is” – mondta bizakodóan VV Shadi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik