Szórakozás

VV Pétert a Viasat3 is csábítja?

Egyesek azt rebesgetik, hogy VV Péter kiesése időszerű volt. A ValóVilág játékosára ugyanis igényt tart korábbi munkáltatója, a Viasat3 is.

Már VV Péter beköltözésekor se volt titok, hogy a ValóVilág veteránja korábban több produkcióban is közreműködött. Azt az első perctől kezdve tudni lehetett, hogy Péter a Survivorban szerepelt, sőt az azt követő Bajkeverők című műsorban is részt vett. Azonban nemcsak résztvevője, hanem aktív mozgatórugója is volt több műsornak is a mackós termetű valóságshow-veterán. Így a Viasat3-on futó Éden Hotel és az Aranypart című realitykbe is ő castingolta a játékosokat. Sőt, egy neve elhallgatását kérő informátor szerint VV Péter kiesése rendkívül időszerű volt a ValóVilágból.

Elmondása szerint a Viasat3 Éden Hoteljének stábja – mely már Mexikóban forgat – ezúttal is igényt tart a korábban a castingokban és a szerkesztésben is aktívan részt vevő Péterre. Az üggyel kapcsolatban megkerestük az RTL Klubot, akik szűkszavúan, ám határozottan cáfolták a dolgot. „Minden kieső VV-játékos, a csatornához tartozik, a kiesést követően is. Szerződésük is van, amelynek tartalma nem publikus” – tudtuk meg a produkció sajtósától.

Az esettel kapcsolatban megkerestük magát az érintettet is, aki nyitott a folytatásra. „Számomra teljesen természetes, hogy visszatérek a munkámhoz. Eleve így terveztem, én nem az a fajta ember vagyok, aki a ValóVilágra tette fel az életét” – nyilatkozta a Hír24-nek a villa legnagyobb taktikusa. „Nem vagyok az a típus, aki a villaléttől szeretne ismertté válni. Nekem van egy munkám, és természetesen ezek után is azt fogom folytatni” – jelentette ki Péter, aki nyitott a szakmájába vágó mindenfajta lehetőségre.

„Az RTL Klubnál több produkcióban is volt lehetőségem dolgozni. Profi csapat, magas színvonalú munkával. Mindig bíztak a munkámban, én pedig hűséges vagyok hozzájuk. A Viasat3-nál elvégeztem a munkát, amivel megbíztak. Szépen, barátságban váltunk el. Hogy minek lesz folytatása és minek nem, majd elválik. Egy biztos. Munka nélkül nem fogok maradni” – mondta a ValóVilág legnagyobb taktikusa, igen taktikusan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik