Szórakozás

Fej- és koponyasérülést szenvedett Pákó gyerekének anyja

Fekete Pákó azt mondja, hiába idéztették be a hatóságok szembesítésre gyerekének anyját, ő egyszer sem jelent meg a megbeszélésen. Arra hivatkozott, hogy fej-és koponyasérüléssel kezelik – mesélte a mulatószenész a Hír24-nek.

Mivel Ágicát hónapok óta nem lehet elérni, így nem tudtuk tőle megkérdezni, milyen körülmények között szerezte be a súlyos sérüléseket. Ezt egyébként Pákó sem tudja. Azt azonban elmondta, volt élettársának hivatkozása szerinte nem alap arra, hogy ne jelenjen meg a tárgyalásokon. Pákó szerint távolléte csak akkor lenne indokolt, ha Ágica kórházban feküdne, erről azonban nincs tudomása.

Pákó augusztus óta nem láthatta négy éves kisfiát. Mint mondja, a gyerek és az anyja nyomtalanul eltűntek, még az asszony rokonait sem tudja elérni. Az aggódó apuka azt sem tudja, kisfia jól van-e. Kijelentette, minden követ megmozgat azért, hogy Bencét láthassa. A napokban a híresség hivatalosan is kerestetni kezdte volt párját és Bencét. Abban reménykedik, hogy hamarosan előkerülnek.

A mulatós zenészt jelenleg más gondok is gyötrik. Bérelt lakásában 3 hónapja nincs áram. Azt mondja, fizette az áramdíjat, nem ez a probléma. Állítása szerint nem a hatóságok, hanem valaki más szerelte le a villanyóráját és ezt hiába jelezte főbérlőjének, aki egyben volt párjának nővére, a nő nem intézkedett. Pákó szerint emiatt őt rengeteg kár érte, hiszen még dolgozni sem tud. Elégtételként 3 millió forintot követel a lakás tulajdonosától. Az ismert médiaszereplőtől azt is megtudtuk, hogy a közelmúltban megnyert egy pert, melynek tárgya szintén a már említett lakás volt.

Pákót ugyanis azzal vádolták, jogtalanul maradt abban a lakásban, ahol korábban családjával élt. A bíróság azonban megállapította, hogy a mulatószenésznek 2007-től érvényes bérleti szerződése van Ágica testvérével, így nem kell elhagyni a bérleményt. Pákó számára ez mindenképpen megnyugtató, ugyanakkor minél előbb szeretné elrendezni a gyermekelhelyezés kérdését is, ugyanis kisfia nélkül lelkileg teljesen padlóra került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik