Szórakozás

Kamera előtt alázták az RTL nagyképű kavarógépét – Végre megkapta

Kamerák előtt szégyenítették meg VV Attilát. A ValóVilág rendőrakadémiájának ezredese jól beolvasott a fiúnak, így végre ő is megtapasztalhatta, milyen, ha az embert alázzák.

Úgy tűnik, hogy Attila és Péter semmit nem tudnak, vagy inkább nem akarnak komolyan venni. A ValóVilág rendőrakadémiájából is rendszeresen gúnyt űznek. Beszólogatnak villatársaiknak, de még a tanároknak is. Ráadásul még csak az sem érdekli őket, ha viselkedésük miatt büntetést kapnak. A napokban azonban túl messzire mentek.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Úgy döntöttek, hogy kibabrálnak Verával, ezért ellopták a vállapját. A rendőrség kötelékében egy ilyen dolog komoly következményekkel jár. Ám Attilát és Pétert nem büntették meg, inkább más szankciót alkalmaztak velük szemben. Bár az akadémiát vezető ezredes szemébe hazudott mind a két fiú, ő azonnal rájött, hogy ők loptak Verától. A rendőrtiszt azonban nem megbüntette a fiúkat, hanem megszégyenítette őket. Attilának kamera előtt szólt be. Azt mondta neki, bár látszik, humorosnak hiszi magát, egyáltalán nem az. A kavarógép mosolya ezután a beszólás után egyáltalán nem volt őszinte, sőt láthatóan a szívéig hatoltak a kemény szavak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik