Szórakozás

Újra képernyőre kerülnek az elegedett magyar celebek? Visszatérnének

Nem volt elegük a kamerákból az ÖsszeEsküvők egykori szereplőinek. Niko, Ricsi, Mása és Marián tovább nyomnák a műsort.

Az ÖsszeEsküvők ezüstérmes párja, Niko és Ricsi életébe a játék befejezése óta is nap mint betekinthetnek az érdeklődők. Ám nem csak ők, Marián és Mása is szívesen élné az életét továbbra is kamerák előtt. Úgy gondolják, lenne érdeklődő az új műsoruk iránt, ám, hogy azt milyen formában tudják megvalósítani, még kérdéses.


Fotó: TV2

Marián a Hír24-nek lelkesen mesélte, hogy már nyoma sincs a Nikóékkal való háborúnak, így semmi akadálya, hogy közös “vállalkozásba” kezdjenek.
“Szeretnénk egy új valóságshow-t csinálni, mi négyen és Mása gyerekei lennének a főszereplők. Szerintem érdekes lenne, és talán anyagilag is profitálhatnánk belőle. Rengeteg ötletem van” – mondta el.
Marci azt is elárulta, hogy az új műsor tervéről már a TV2 ÖsszeEsküvők műsorának tartalmi producerével is beszéltek. Megtudták, hogy a csatorna egyelőre a Megasztárra koncentrál. “Most szponzort kellene szereznünk” – mondta el az ajkai fodrászfiú.

Marci szavait Ricsi is alátámasztotta, aki úgy véli, az elképzeltnél kevesebb pénzből is ki lehetne hozni a show-t. Amíg Marci tévéműsorról beszélt, addig a kaszinótulajdonos fiú online közvetítéseket is el tudna képzelni.
“Interaktív műsorra gondoltam, ahol az epizódokat velünk együtt a nézők is alakítanák. Ez így számukra is érdekesebb lenne, és mi is megtudnánk, mit szeretnének látni” – mesélte.

Hogy a nagy álom megvalósul vagy terv marad csupán, kérdéses. Annyi biztos, hogy a négy fiatal mindenképpen szeretne élni az ÖsszeEsküvők által szerzett ismertséggel, és úgy tűnik, ezért minden követ megmozgatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik