Szórakozás

Újabb két valóságshow sztár között szövődik szerelem

Napról napra szorosabbá válik ÖsszeEsküvők Marián és Mása kapcsolata. Az egykori kutya-macska barátságból lassan szerelem lesz.

Egyre több időt tölt együtt az ÖsszeEsküvők egykori két szereplője Marián és Mása. Az ajkai fiú a hétvégéit Budapesten tölti a lány otthonában. “Úgy vagyunk akkor, mint egy család” – vallotta a Hír24-nek Mása, aki egyre nehezebben viseli, hogy a hét többi részében nem lehetnek együtt.


Fotó: TV2

Marián is egyre többet mesél a kapcsolatról Facebook-ismerőseinek, és azt sem titkolja, mennyire kedveli Mása rosszcsont gyerekeit. Bár az ÖsszeEsküvők botrányhőse, kérdésünkre arról beszélt, még nem jelentené ki, hogy szerelmes, Mása üzenőfalán a következőt tette közzé: “Azt hiszem, szeretlek, de csak ülök és próbálok más dolgokra gondolni, csak mindig azt veszem észre a gondolatom feléd terelődik…”

A kétgyermekes anyuka nem tagadja, nagyon jólesik számára Marci udvarlása, és szorosabb kapcsolatot is el tudna képzelni kettőjük között. “Mása mindig mondja, miért nem költözöm ide” – mesélte Marián, és hozzátette, neki ehhez még időre van szüksége. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik