Szórakozás

Teljesen eltűnt a magyar botrányhősnő férje

Nem látogatja gyerekeit és anyagilag sem támogatja családját ÖsszeEsküvők Mása férje.

Amikor hónapokkal ezelőtt az ÖsszeEsküvők Másájáról kiderült, férjes asszonyként keres párt a valóságshow-ban, egykori kedvese, Zoli is többször beszélt kapcsolatukról, majd annak megromlásáról a médiában. A férfi elmondta, leginkább az fáj neki, hogy nem láthatja a gyerekeit, akik a játék ideje alatt Mása mamájánál Moszkvában tartózkodtak. Bár Zoli akkoriban azt is leszögezte, úgy véli, a gyerekeknek az anyjuknál van a helyük, hozzátette, mindenképpen rendszeres kapcsolatot ápolna velük.


Fotó: TV2

Az ÖsszeEsküvők vége óta Mása élete visszatért a rendes kerékvágásba. Egyedül neveli két gyermekét, a hétvégéket pedig Mariánnal tölti. “Nagyon jól érezzük magunkat négyesben. Marci sokat foglalkozik a kicsikkel, akik nagyon szeretik őt” – mesélte a Hír24-nek az egykori valóságshow-szereplő.

Kíváncsiak voltunk, hol tart Mása válása, és hogy az édesapának milyen a viszonya a gyerekekkel. “Amikor kijöttem a Rezidenciáról, itt találtam a lakásomban Zolit. Rendőrt kellett hívnom, hogy elmenjen. Azóta nem találkoztunk, a gyerekeket sem látogatja, pedig elvileg a törvény által előírtak szerint hetente jöhetne. Ráadásul gyerektartást sem fizet” – mesélte a lány. Mása arról is beszélt, hogy nem bánja, hogy így alakult a történet, hiszen édesapjukban korábban már többször is csalódtak a gyerekek. “Már külön éltünk, azt ígérte, eljön hozzájuk, de hiába várták. Akkoriban még nagyon kötődtek hozzá, de ma már alig emlegetik. Jobb így, hogy eltűnt az életünkből, azt sem bánom, ha anyagilag nem támogat minket” – vélekedik a kétgyerekes édesanya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik