Szórakozás

Bear Grylls halálával gúnyolódnak Magyarországon

Újabb viccesnek szánt mém készült hazánkról, ami azonban elég morbid, mivel a híres kalandor, Bear Grylls halálával viccel.

A nagy fantáziával, és még több idővel megáldott internetezők manapság minden közéleti eseményből vicces képet, úgynevezett mémet készítenek. A jelenlegi hazai politikai és gazdasági helyzet is számtalan hasonló művet eredményezett már, ám a legújabb darab nem feltétlenül vicces. A poén ugyanis nem csak Magyarország szomorú jelenjén gúnyolódik, hanem Bear Grylls halálán is. A kép szerint a Discovery Channel híres kalandora éhen veszett, amikor a magyar minimálbérből próbált túlélni Budapesten. A gúny érthető, de más halálával nem a legokosabb dolog tréfálkozni.

A pontos szöveg így hangzik:
“Elhunyt Bear Grills!
A híres túlélő utolsó filmjének forgatásán halt éhen, melynek címe “Élj meg Magyarország fővárosában az ottani minimálbérből” volt. Bear a forgatás elején felvette a nettó 70125Ft szakmunkás minimálbért és megkezdte a túlélést, ám a forgatási hónap harmadik hetének közepén, miután a hónap elején kifizette az álltala lakott 40m2 belvárosi gangosház 2. emeleti lakásának összes rezsijét és a fennmaradó 5000Ft- ot az azt követő második napon felélte elhunyt. Halát egyértelműen a levertségből a mélydepresszióba zuhanás, valamint a tartós éhezés okozta. Bear Grills-t országunk kormánya saját halottjaként gyászolja.”

(A helyesírási hibák és Bear nevének rossz betűzése nem az újságíró figyelmetlensége, hanem a mém készítőjéé.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik