Szórakozás

Ez kiveri a biztosítékot – Női száj talált be Varga Viktor testére

Siker, pénz, féktelen bulik és rengeteg tetoválás - valahogy így képzeli az ember az igazi sztárok életét. Van, aki békát, őrangyalt, halott kutyájának nevét, mások Superman jelét varratják magukra.

Pink, Bon Jovi, Adam Lambert, Robbie Williams, a Snow Patrol, a magyar előadók közül a Hooligans, Tóth Gabi és Varga Viktor is képviselteti magát a féktelen hétvégén az ország legnépszerűbb rádiójában. A Class FM-et szombaton és vasárnap is megéri majd hallgatni, feltekerni a hangerőt és figyelni, ki lesz az óra tetovált sztárja.

Varga Viktor Szőkével álmodtam című dala is felhangzik majd a Class FM hétvégi műsorában. Az énekes mellkasát egy erotikus tetoválás díszíti.

„Körülbelül fél éve készült el a tetoválásom, amelyet saját magam terveztem. Egy hónapig rajzoltam, majd további egy hónapba telt, hogy megfelelő szakembert találjak, aki igazán szép munkát végez, hiszen számomra ennek a rajznak eszmei értéke van. Végül egy szobrász mellett döntöttem, aki egyben tetováló művész is. A háromszög alakú rajz egy női szájat ábrázol, ami több kisebből áll össze. A mű a kapcsolatomat jelképezi a nőkkel.” – mesélte Viktor, akinek új dala, a Szőkével Álmodtam szintén a hölgyekről szól. „Nagyon örülök, hogy a Class FM hallgatói ennyire kedvelik a dalt, az ország legnépszerűbb slágerlistájára, a Class40-re is felkerült. Szeretem ezt a számot, hiszen akad, aki így él vagy élt, másoknak pedig éppen a vágyait mesélem el benne. Nagyon jó ötletnek tartom a tetovált sztárok hétvégéjét, magam is sokat hallgatom a rádiót, a kocsimban csak a Class FM szól.” – tette hozzá az énekes.

 

Viktor legújabb slágerét is érdemes figyelni a Class FM-en a Tetovált sztárok hétvégéjén, ahol Argyelán Kriszta és Garami Gábor egész nap a legvadabb sztárok legnagyobb slágereit szolgáltatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik