Szórakozás

Nemzetközi karrier előtt a Csillag születik sztárja?

Varga Viktor külföldi lemezszerződést kap, és az sem kizárt, hogy duettet énekel majd Evával, a népszerű osztrák énekesnővel.

Sokat lehetett látni az elmúlt napokban az egykori kiscsillag oldalán egy szőke bombázót. A lány nem Varga Viktor kedvese. Szerelmi háromszögről szó sincs. Az osztrák szépség és Viktor között szigorúan csak munkakapcsolat bimbózik. Viktor ugyanis osztrák lemezszerződést kap majd a közeljövőben.

„Ez az első alkalom, hogy találkozunk, a menedzsmentemen keresztül ismertem meg. Megmutatták a videóját, és teljesen lenyűgözött. Imádom a zenéjét, annyira klassz” – nyilatkozta a Reflektor magazinnak Kate Lynette, vagy ahogyan ő szereti, Eva, aki nem csak híres műsorvezető Ausztriában, de népszerű énekes is egy igen egyedi stílusban. A modern elektronikus zenét jazzel kombinálja.

„Lehet, hogy lesz egy duettünk, és együtt fogunk dolgozni. Hasonló stílusban éneklünk, szóval passzolunk egymáshoz. Igen passzolunk” – árulta el Eva. A duett azonban még egy kicsit várat magára, első a szerződés. Viktor következő úti célja így Bécs, ahol Eva lesz az idegenvezetője.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik