Szórakozás

Rendhagyó kiképzésen lazítottak a tinisztárok

Varga Viktor akrobatának is elmenne, Fluor viszont fél a magasságtól.

A kemény felkészülést maguk mögött hagyva, vidám csapatépítőre vállalkoztak a VIVA Comet legjobb férfi előadói. Puskás Peti hatalmas tó fölött csúszkált, SP kötélről kötélre kapaszkodva haladt át az akadálypályán, Király Viktor a fémhordókból álló alagúton kúszott át villámgyorsan, Fluor fapallókon ugrált keresztül, Varga Viktor pedig ujjnyi vékony köteleken egyensúlyozott az egyik hazai kalandparkban.

Hazánk kedvenc előadói úgy döntöttek, pár órára hátat fordítanak a kemény felkészülésnek illetve a díjátadóval járó izgalmaknak, és egy jókedvű csapatépítőn próbálják ki magukat. A vidám akadályversenyen a fiúk teljesen felszabadultak és lelkesen versengtek egymással. Fluornak azonban nemcsak csapattársaival, hanem saját félelmeivel is szembe kellett néznie, a magasban ugyanis kiderült, a magabiztos énekes bizony tériszonnyal küzd.

„Mindannyian élveztük a csapatépítést és tényleg új oldalukról ismertem meg a srácokat. Király Viktor és Peti igazán bevállalósak voltak, Varga Viktor pedig elképesztő technikával teljesítette a pályákat. Tomi pedig… hát, a végén rajta kifogott a magasság – mesélte SP, aki szintén remekül teljesített a kalandparkban. „Sajnos, nem tudtam leküzdeni tériszonyomat, így amíg a többiek a magasban lógtak, én a gyerekpályát teljesítettem” – tette hozzá nevetve Fluor, aki reméli, rajongói kitartanak mellette, és továbbra is szavaznak rá a díjátadóig.

A tériszonnyal Puskás Petinek is meggyűlt már a baja, ám a belevaló énekes pár méterrel a föld fölött még biztonságban érzi magát, sőt, igazi akrobataként csúszott át egyik partról a másikra egy hatalmas tó fölött.

„Remekül éreztem magam, jót mókáztunk a fiúkkal” – mesélte Peti. „Annak külön örülök, hogy gond nélkül teljesíteni tudtam az akadálypályákat, hiszen a nagy magasságtól én is irtózom. Egyszer majdnem bevállaltam egy bungee jumping-ot, de miután húsz percig lenézni is alig-alig mertem, inkább feladtam az egészet” – árulta el nevetve az 5. Comet-jelölését begyűjtő énekes, aki most kiköszörülte a bátorságán esett csorbát.

A sikeres feltöltődés pedig épp kapóra jött, hiszen a június 10-i VIVA Comet díjátadóig még rengeteg munka vár a férfi előadók legjobbjaira. SP, Király Viktor, Fluor és Varga Viktor is különleges fellépéssel készül a nagyszabású gálára, ahol Lola, Tóth Gabi és a Children of Distance is megtáncoltatja majd a közönséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik