Szórakozás

Pityókásán törte el a kezét az RTL Klub sztárja

Egy átmulatott éjszaka után, szerencsétlenül esett el a jégpályán és eltörte a csuklóját Varga Viktor, aki így törött kézzel forgatja le új klipjét, melyben Ördög Nóra is feltűnik majd.

Varga Viktort az esetek többségében szétveti a jókedv, és bármilyen őrültségben benne van. Így volt ez legutóbb is, amikor új korcsolyájával egy egész fordulatot szeretett volna megtenni a jégen. Ám pechére a piruett balul sült el. Az attrakciót csuklótöréssel zárta. “Ez egy édesapámtól kapott karácsonyi ajándék eredménye. Bár kétéves korom óta korcsolyázom, ez most nem sikerült jól. Egy átmulatott éjszaka után így teszteltem a dolgot. Több 360 fokos fordulatot is nyomtunk a jégen, de a harmadikat már nem sikerült bevenni. Ráestem a csuklómra, és egyből tudtam, hogy eltört, de orvoshoz azért nem mentem” – nyilatkozta a Hír24-nek az énekes, aki először otthon próbálta meg rendbe tenni a kezét.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“Szóltam az öcsémnek, hogy vigyen haza kocsival. Anyukám is mondta, hogy orvoshoz kéne menni, de mivel én vagány gyerek vagyok és makacs is, nem tettem. Inkább felkeltettem a kedvesem este, hogy két fakanállal és egy sállal rögzítse a kezem. Az estét még végigszenvedtem, de másnap csak bementem. Hét hét múlva pedig le is veszik a gipszet” – mondta a Csillag Születik felfedezettje, aki Thomas Anders sztárvendégeként akár le is veszi a gipszet, hogy jobban mutasson. „Vagy az lesz, hogy ráteszek egy fekete zoknit, hogy jobban nézzek ki, vagy egyszerűen leszedem a gipszet. Anélkül mégiscsak jobban festek. Volt már egy pár törésem, vagány gyerek vagyok, szóval tudom, hogy ez mivel jár” – árulta el Varga Viktor, aki hamarosan új klipet is forgat, méghozzá Ördög Nórával. „Hamarosan elkezdjük forgatni az új videoklipemet, amiben Ördög Nóra is szerepet kap. Nagyon jóban vagyunk Nórival a Csillag Születik óta, így megkértem, hogy játsszon a klipben. Ő meg igent mondott, így ő lesz az a nő, akivel telefonon szakítunk majd. Művészi lesz és nagyon vargás!” – nyilatkozta nagy örömmel Varga Viktor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik