Szórakozás

Lelkileg megnyomorították a ValóVilág játékosát – Dráma a villában

Úgy tűnik, hogy VV Fecónál betelt a pohár. A villa dumagépe a tegnap esti összefoglalóban csúnyán összeveszett Attilával, sőt, azzal vádolta, hogy lelkileg tönkretette őt.

Néhány hónappal ezelőtt még ki gondolta volna, hogy VV Fecó és Attila hamarosan egymás vérét szívják majd… A játék elején ugyanis a legnagyobb haverok voltak, aztán történt valami, ami végleg egymás ellen fordította őket. A tegnap esti összefoglalóban a villa dumagépe azt is elárulta, miért távolodott el Attilától. Fecó azzal vádolja fura lakótársát, hogy viselkedésével lelkileg megnyomorította.

Fecó a többiek füle hallatára olvasott be Attilának. Fájlalta továbbá, hogy egykori barátja szájára vette a családját, és az esküvője után is kibeszélte. Azt is Attila rovására írta, hogy több alkalommal sírt. Fecó kijelentette, elfogyott a türelme, nem ad több lehetőséget egykori barátjának.

Attila természetesen nem értett egyet villatársa kijelentéseivel. Azt is sérelmezte, hogy villatársaik Fecó mellé álltak. A furcsa fiú leginkább Petire haragudott meg, mert szerinte barátjának ki kellett volna állnia mellette – amit nem tett meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik