Szórakozás

Arrogáns libának tartják a VV játékosát – Mindenkit terrorizál?

Lehet, hogy Vera lesz a következő, aki összeroppan a ValóVilág játékában? Úgy tűnik, hogy Attila és Peti ki akarják csinálni az érzékeny lányt.

Már-már megszokott, hogy minden nap balhéznak egymással a ValóVilág játékosai, tegnap sem volt ez másképpen. Miután Vera kifejtette, hogy Veronika jogosan esett ki a játékból, Peti nyomdafestéket nem tűrő módon kezdte szidalmazni. A veszekedésbe természetesen Attila is bekapcsolódott, hiszen az utóbbi időben láthatóan ő sem szeretne kimaradni egyetlen botrányból sem. A fiúk verbálisan kezdték szétmarcangolni a lányt, aki egyedül maradt a veszekedés során.

Attila és Peti kijelentették, hogy Vera mindenkit terrorizál a villában és hatalmasra nőtt az arca. Azt is hozzátették, hogy lakótársuk rosszindulatú és ahogyan fogalmaztak, nagyon kinyílt a csipája. Peti annyira felhúzta magát a vita során, hogy Verát primitív libának nevezte.

A lány természetesen nem tűrte szó nélkül, hogy egyszerre ketten is alázzák. Megpróbált visszavágni, és bár rendesen kinyitotta a száját, még így is alulmaradt a balhéban. Vajon Vera meddig bírja majd, hogy módszeresen megpróbálják kicsinálni? Lehet, hogy a többiek éppen ezzel hajtják a malmára a vizet? A nézők ugyanis hajlamosak mindig azok mellé állni, akit gyengének látnak. Talán éppen ezzel húzza majd ki a döntőig Vera, és még az sem kizárt, hogy megnyeri a játékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik