Szórakozás

Ex-VV-háború: Éva Gigit, Béci Évát gyalázza

Közösségi oldalának üzenőfalán osztotta egymást VV Éva és a ValóVilág volt rappere, VV Béci. Az ok VV Gigi dubaji kiruccanása volt.

Szinte futótűzként terjedt a hír, miszerint VV Gigit – akinek neve korábban is összefüggésbe került a dubajozással ‒ egy Dubaji gépre várakozva látták a minap. Míg a szemtanú azt állítja, a barna amazon egyedül várakozott a gépre, addig Gigi azzal védekezett, hogy a repülőjegyet párjától kapta ajándékba. Állítása szerint most is kedvesével nyaral a luxusparadicsomban, azonban ennek közös képpel való bizonyítása elmaradt. Így Giginek nem sikerült maradéktalanul eloszlatnia a kételyeket dubaji kiruccanása körül.

VV Éva pedig kapva kapott az alkalmon, hogy nyelvét köszörülhesse mindezen. „Hát én mindig is tudtam, hogy szereti ezt az ipart! A rajongóit nem is értem, ekkora egy álszent nőt!” – utalt közösségi oldalának bejegyzésében VV Éva a lány korábbi erotikus munkáira. Ezt követően még két bejegyzésében is Gigi kétes eredetű utazását emlegette. A dolgot azonban megelégelte Gigi testvére, Béci. A manapság rapperként tevékenykedő egykori villalakó „válaszként” egy képet tett közzé közösségi oldalán. Ezen VV Éva látható, aki autogramosztás közben fordítva tartja a tollat. A BeleValó műsorvezetője a következőt fűzte a képhez: „A kép magáért beszél. Nyilván nem voltál szomjas. Bunkó Éva ja…bocs Baunkó!” – írta Béci, akit a jelek szerint igencsak felháborítanak VV Éva megnyilvánulásai.

Kérdés, vajon folytatódik-e, és milyen módon az állóháború.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik