Szórakozás

VV Gigi egyre mélyebbre csúszik a Dubaj-ügyben

A villa egykori lakója azt állítja, kedvesétől kapta a dubaji repülőjegyet, s most is együtt nyaralnak.

Furcsa hírek röppentek fel a VV amazonjával, Gigivel kapcsolatban. Az egyik napilap értesülései szerint a lányt egy dubaji járatra látták felszállni, mindannak ellenére, hogy Gigi fellépéseit lemondta, testvérének pedig azt állította, hogy Marokkóba megy táncolni. Egykori villatársa VV Éva szerint a lánynak mindig is kétes ügyei voltak – írja a Bors.

„Már a VV-ben is azt éreztem vele kapcsolatban, hogy álszent. Nem tudom, honnan, de vannak ilyen megérzéseim. Aztán miután kijöttem a villából, akkor be is bizonyosodott róla: vannak dolgai, amiket eltitkolt. Több helyről is hallottam róla ezt-azt, így azon meg sem lepődök, hogy most éppen Dubajban van, odament, ahova való” – nyilatkozta a szőkeség, aki szerint ciki, amit Gigi művel. „Az egész erotikaipar rajta röhög. Ott volt a fétisvideója, aztán meg letagadja azt, és inkább babaexpóra ment. Semmi baj azzal, ha valaki dubajozik, Szandika és Márki Zsuzsi is felvállalta, hogy mivel keresik a p.nzüket, mégis mindketten a barátnőim. Én azt ítélem el, hogy Gigi álszenteskedik, és nem vállalja fel a dolgait, ha őszinte lenne, akkor kit érdekelne, hogy mivel foglalkozik? Nem is értem a rajongóit, hogy mit esznek egy ilyen álságos nőn” – mondta Baukó Éva.

A napilap szerette volna, ha az érintett is megszólal az ügyben, ezért interneten keresték meg a lányt, hogy tisztázza a dolgot. Gigi ugyanis azt állítja, párjától kapta az utazást, s most is kedvesével nyaral. A közös kép azonban nem érkezett meg a szerkesztőségbe, ám a lány ennek ellenére kitart korábbi álláspontja mellett.

„Köszönöm a sok jókívánságot, jól érzem magam, és nem gondolom, hogy ha valaki a barátjával nyaral, egyből ki kell forgatni az egészet. Mindezt azért, mert valaki látott a reptéren, nem szimpatizál velem, és eladja ezt a történetet. Szánalmasnak tartom, de ennek ellenére ő sem tudja elrontani az ajándékomat, amit a szerelmemtől kaptam” – nyilatkozta VV Gigi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik