Szórakozás

Bűnözés közben bukott le az X-Faktor sztárja

Egy gyorsétteremben vacsorázott az X-Faktoros Tarány Tamás, aki ádáz harcot vív a kilókkal.

Széles mosollyal és készségesen fogadta a rajongók közeledését Tarány Tamás az egyik legnépszerűbb gyorsétteremlánc kirendeltségében. A hírek szerint a helyszínen vacsorázó énekes – aki egyébként hosszú ideje fogyókúrázik – nem spórolt a kalóriákkal. Persze lehet, hogy mindez csak egy aprócska kilengés volt az utóbbi időben keményen diétázó X-Faktor-versenyzőnél, aki nem szívesen nyilatkozik sem fogyásáról, sem hízásáról. Ám nem ő az egyetlen, akinek olykor meggyűlik a baja a pluszkilókkal.

A Megasztárból ismert Kökény Attila például feleségével szokott ditézáni.
“Tizenöt kiló plusz volt rajtam, mikor bekerültem a Megasztárba. Bár az ünnepek alatt most is felszaladt pár kiló, mindent megteszek, hogy ez lemenjen” – nyilatkozta a Hír24-nek az énekes. – “Együtt minden sokkal könnyebben megy, hiszen ha bűnözünk, azt is együtt tesszük. Viccet félretéve, ezt komolyan kell venni. A színpadon iszonyatos energiákat kell mozgósítani, és muszáj, hogy jó kondiban legyen az ember, különben a hangok sem szólnak olyan jól. Amíg kövérebb voltam, egészségügyi problémáim is adódtak. Sokáig küzdöttem a gyomorsavval, de mióta lefogytam, frissebb vagyok, és tele vagyok energiával.”

Azonban nemcsak az uraknak, hanem a hölgyeknek is meg kell küzdeniük az alakjukért. Így volt ezzel Marót Viki is, akinek a gyerekvállalás következtében némi túlsúllyal kellett szembenéznie.
“Alapvetően sosem volt probléma a súlyommal, de a szülés után akadtak gondok. A szoptatás alatt gyorsan repültek rám a kilók, és csak a pici négy hónapos kora körül kezdtem el visszatérni a régi kerékvágásba. A színpadon szükség van a jó állóképességre, aminek rovására mehet a súlyfelesleg. Ezért sem árt figyelni a súlyunkra, hiszen kevesebb kilóval az éneklés és a színpadi munka is jobban megy” – nyilatkozta a Nova Kultúr énekesnője, aki szerint minden szempontból fontos, hogy megtartsuk az ideális testsúlyunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik