Szórakozás

Ellopták a megasztáros autóját

Kökény Attila azt hitte, már senkinek sem kellhet az autója, ezért biztosítást sem kötött rá. Pechére mégis ellopták a járművet.

A legutóbbi Megasztár ezüstérmese, Kökény Attila sikert sikerre halmoz, amióta ő lett az Év Férfihangja. Körülötte soha nem áll meg az élet, hiszen koncertjei és fellépései azóta is egymást érik. „Rengeteget dolgozom, de nem panaszkodom. Hiszek abban, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Az én sikerem titka is ennek tudható be leginkább” – nyilatkozta a Hír24-nek az aranytorkú énekes, akinek nemrég kellemetlen élményben volt része. „Másfél hónapja döbbenten tapasztaltam, hogy ellopták az autómat. Úgy gondoltam, hogy ez a kisautó már nem kellhet senkinek. Ezért nem is kötöttem rá cascót. Tévedtem. Valakinek pont ez kellett” – nyilatkozta lemondóan az énekes, aki nem sok esélyt lát arra, hogy autója megkerüljön.

Ám a kellemetlen év végi élmény ellenére Kökény Attila bizakodóan tekint a 2012-es évre. „Nem szeretek előre tervezni, inkább csak reménykedem, hogy a dolgok jó irányt vesznek. Sokat dolgozom, koncertezem, dalt írok, de nem panaszkodom. Szeretem, amit csinálok, és sok munka van abban, hogy ilyen rövid idő alatt másodszor léphetek az Arénában színpadra. Remélem, hogy 2012 is legalább ennyire jó lesz. Én Istenre bízom ezt a dolgot, és reménykedem, hogy minden jól alakul majd” – árulta el a Megasztár felfedezettje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik