Szórakozás

Hitelcsapdába került több magyar híresség! Van kiút?

Kóbor János törökbálinti házán jelzálog van, s hogy hitelét fizetni tudja, áron alul válik meg családi házától. Azonban nem ő az egyetlen, akinek hiteltörlesztési gondjai vannak.

Nehéz helyzetbe került Kóbor János, aki az egyik napilap szerint áron alul próbálja meg értékesíteni meseszép családi házát. Teszi mindezt azért, mert a többszobás házban jelenleg volt felesége és gyermekük él csak, így annak fenntartása igen sok pénzébe kerülne. Mindennek tetejében az Omega frontemberét is utolérte a hiteltörlesztés problémája. Ezért most mindent megtesz azért, hogy végtörleszthessen. Azonban nem ő az egyetlen, aki hitelcsapdába került.

A Megasztárból ismertté vált Kökény Attila még nyáron tárta a nyilvánosság elé, hogy hiteltörlesztési problémái adódtak. Az énekes akkor fizetéskönnyítést kért, hiszen havi törlesztőrészlete – az egekbe szökő deviza miatt – már megközelítette a kétszázötvenezer forintot. A megasztáros azonban továbbra sincs egyenesben. „Még mindig nincs vége a törlesztőrészleteknek. Talán soha nem is lesz. Mindenesetre én megteszek mindent, hogy minél hamarabb leteljen a törlesztés. Sokat dolgozom, de nem bánom. Örülök, hogy ilyen sok a felkérés, és élvezem, amit csinálok” – árulta el a Hír24-nek Kökény Attila. A Megasztáros énekeshez hasonlóan Szorcsik Viki, Pataky Attila és Rákóczi Ferenc is megtapasztalta már, milyen az, amikor az egekbe szöknek a törlesztőrészletek. Egy biztos, a hitel törlesztése alól nincs kibúvó. Még az ismert képernyősöknek se.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik