Szórakozás

Az év férfihangja is megy az Eurovíziós Dalfesztiválra?

Az egykori megasztárossal még soha nem fordult olyan elő, hogy egy lélegzetvételre írjon meg egy dalt. Előfordul, hogy gyakran az autóban kap inspirációt, és a dallamfoszlányt telefonjára rögzíti.

Mióta ő lett az év férfihangja a Megasztár legutóbbi szériájában, szinte egy percre sem áll Kökény Attila. Az énekes most az Eurovíziós Dalfesztivált célozta meg. „Egy dallal mindenképp ott lenni. Az Állítsd meg az időt! című számot biztos benevezem. Szerencsére meghosszabbították a nevezési határidőt, így egy másik dallal is próbálkozom. Ám az még nincs kész, csak jönnek-mennek az ötletek a fejemben” – árulta el a Hír24-nek Kökény Attila.


Attila bízik a sikerben Fotó: TV2

„Volt úgy, hogy az autóban eszembe jutott pár hang. Gyorsan felénekeltem a telefonomra, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Nálam így születnek a dalok, nem egy szuszra” – tette hozzá az egykori megasztáros, aki sokat köszönhet a tehetségkutatónak. „Óriási ugródeszka volt számomra a műsor. A munka oroszlánrésze azonban csak utána következett. Ha valaki fenn akar maradni ebben a szakmában, azért tenni is kell” – magyarázta. „Mindenképp követni fogom a Megasztár új évadát is. Korábban már voltam a castingokon segédkezni. Azonban a harmadik-negyedik alkalom után nem mentem többet, mert volt olyan induló, aki meglátva engem zavarba jött és nem bírt énekelni. Így jobbnak láttam, ha távol maradok és nem stresszelek többet senkit a jelenlétemmel” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik