Szórakozás

Szex lesz a ValóVilágban? Enikő szereti, ha a popsiját bámulják

Egyesek szerint szinte biztos, hogy összejön Muri Enikő és VV Attila. Úgy tűnik, a fiatalok egyre közelebb kerülnek egymáshoz a luxusbörtönben.

Az éneklésben apró lépésenként, az udvarlásban azonban száguldva halad előre VV Attila. A villa fura figurája keményen rástartolt az X-Faktor versenyzőjére, akinek láthatóan nincs ellenére a közeledés. Attila megjegyzéseire mindig pozitív visszajelzéseket ad, sőt, azt is kijelentette: nem zavarja, ha Attila bámulja a fenekét. Na, a tomporvizslatásban nem is volt hiány. Persze ezen az ifjú énekesnő sem csodálkozhat, hiszen egyre szexibb szerelésekben jelenik meg az énekórákon. Lehet, hogy a két fiatal között még akár intim kapcsolat is kialakulhat? Hát, majd meglátjuk…



Időközben egy másik villalakó is rástartolt mentorára. Kinga felvette a legfeszesebb nadrágját, felnyomta mellét, és így várta Vastag Csabát. A szőkeség az óra alatt folyamatosan tette-vette magát, sőt kijelentette: szerinte Csabával mindketten zavarba jönnek, ha egymásra néznek. Kinga szerint az X-Faktor győztese “nagyon aranyos, kedves és cuki”. Szóval a villa hisztérikájának láthatóan nem lenne ellenére, ha Csaba is gyengéd érzéseket táplálna iránta. Ráadásul a nézők szavazata alapján Kinga hamarosan egy privát órát is eltölthet majd Csabával – bár ő ezt még nem tudja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik