Szórakozás

Nem bírta a megaláztatást: részegen hisztizett és kiborult a VV szőkéje

VV Seherezádé nagyon kiborult szilvesztereste. A nagy mennyiségű alkohol hatására elárulta, nem bírja tovább azt, ahogyan Gergő vele viselkedik.

Jócskán fogyott az alkohol szilveszter este a luxusbörtönben. A részegség aztán mindenkiből kihozta a valódi énjét. Attila például ismét mindenkinek udvarolni kezdett, aki vendégként meglátogatta őket. Muri Enikőnek is hevesen tette a szépet, ami láthatólag az X-Faktor felfedezettjének is tetszett. Még a hálószobába is becsábította a villa fura figurája Enikőt, ám ott beszélgetésen kívül semmi nem történt.  Vajon lehet valami a két fiatal között, ha Attila számára véget ér a játék? Hát, majd ez is kiderül.

Míg Attila legalább szilveszterkor félretette féltékenységét Kingával szemben, addig ez Seherezádénak nem sikerült Gergővel kapcsolatban. A szőkeség jócskán feltöltött a garatra, és nem bírta magában tartani a sérelmeit. Sírva mondta, nagyon bántja őt, hogy Gergő Kingának csapja a szelet, míg vele csúnyán viselkedik. Azt is kijelentette, sokáig nem bírja már tovább. Vajon tényleg összeomlik, vagy lesz, aki tartja benne a lelket? És hogy érezheti magát most a táncoslány, hogy tegnap Gergőnek végleg el kellett hagynia a villát?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik