Szórakozás

„Öngyilkos merényletének” áldozata lett a VV játékosa

Vera vagy Gergő? Vajon melyik villalakónak kell néhány napon belül hazamennie? A két játékos ugyanis hamarosan összecsap a párbajon.

Talán csak éppen Gergőt nem döbbentette meg az, hogy a többiek által párbajra küldött Vera tegnap este őt választotta ellenfelének. Pedig a dolog nem is volt annyira meglepő, ha végiggondoljuk az elmúlt napok eseményeit. Az érzékeny lelkű lánynál talán éppen az verte ki a biztosítékot, amikor megtudta, hogy a villa vagánya magára akarta rakatni a kiválasztó jeleket, csak hogy kivigye és kint is hagyja őt. A lány ugyanis közellenségnek számít a luxusbörtönben, és a legtöbben annak örülnének, ha hazamenne.

Amikor az érzékeny lelkű villalakó megtudta, hogyan és miben mesterkedett a börtönviselt lakótársa, természetesen szemtől szemben is elmondta neki a véleményét. Kijelentette, Gergő ezzel a húzással öngyilkosságot követett el. Bár akkor csak szimbolikusnak tűnt a figyelmeztetése, ma már tudjuk, valóban saját csapdájába sétált a fiatalember. Vera ugyanis tegnap este álszentnek nevezte, és neki adta a zöld kendőt, ami azt jelenti, neki kell megvívnia a csatáját Verával. De vajon a közönség kit kedvel jobban, ki térhet vissza a villába? Napokon belül ez is kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik