Szórakozás

Fábry Sándor gyászol

Fábry Sándor elvesztette azt az embert, aki talán egy életre megváltoztatta a mindennapjait. László azon kevesek egyike volt, akivel szinte minden nap találkoztak.

Nem telhetett felhőtlenül Fábry Sándor karácsonya. A showman december közepén vesztette el barátját, Tolnay Lászlót, aki néhány évvel ezelőtt szerettette meg Fábryval az ügetősportot. Az idomárként több mint négyszáz, hajtóként közel háromszáz győzelmet arató Tolnay – akit a Kincsem Parkban mindenki csak Cucuként szólított – szinte minden áldott nap tanította Fábrynak a tradicionális sport legapróbb fortélyait. Fábry három lovát is a Tolnay-istállóban tartotta, és az utolsó pillanatig barátja mellett állt.

“Cucu amíg tehette, itt volt a lovak közt. Amikor ágynak dőlt, Sanyi azon kevesek között volt, aki rendszeresen bejárt a barátjához. Természetesen a temetésén is jelen volt, és látszólag nagyon megviselte Tolnay halála. Napi kapcsolatban voltak, és ha nem is találkoztak, telefonon bármikor elérték egymást, és ő azok közé tartozott, aki elől a legféltettebb titkait sem féltette a műsorvezető” – nyilatkozta a Hír24-nek egy hajtó.

A tréner-barát halála Fábry jövőjére is hatással lesz. A Tolnay-istálló ugyanis majdhogynem kiürült a névadó távozásával.
“Fábry Sándor a három lovával ezentúl a Fazekas-istálló ‘lakója’ lesz” – mondta ezzel kapcsolatos kérdésünkre Pécsi István, a Kincsem Park marketing-igazgatója.

A shomwannek jelenleg három versenyló van a birtokában: Lézer, Magda és Magic Boy. Természetesen szerettük volna Sándort is megkérdezni barátja váratlan haláláról, de telefonját nem vette fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik