Szórakozás

Exkluzív: Újabb RTL-es nagyágyút csábít a TV2

Úgy tűnik, a TV2 nem érte be Alekosz elcsábításával. Gáspár Győző a Hír24-nek elárulta, ő is zsíros ajánlatot kapott a csatornától, de visszautasította azt.

Látszólag az RTL Klub egykori nagyágyúival akar erősíteni a TV2, ám nem mindenkinél járnak sikerrel. Bár Alekosznál el tudták érni, hogy szerződést szegjen, Győzike nem adta be a derekát.

“Engem is hívtak a TV2-höz. Saját showműsorom lett volna márciustól. Mindent beígértek, nem jártam volna rosszul. Azt is elárulhatom, hogy nagy pénzzel kecsegtettek. Ám nekem még élő szerződésem van az RTL Klubbal, amit semmilyen körülmények között nem bontanék fel. Igaz, hogy jelenleg nincs műsorom a csatornánál, de ennek ellenére sem fordítanék nekik hátat, kivárom a soromat” – nyilatkozta Győző, aki azt is kijelentette, nem szeretne Alekosz sorsára jutni, sem azokéra, akik átszerződtek a TV2-höz, és ma már sehol nincsenek.

A showman azt is kijelentette, nagyon sokat köszönhet az RTL Klubnak, személy szerint Kolosi Péter programigazgatónak, aki mindig nagyon emberséges volt vele. Győzike szerint valóságshow-jának stábja a családjuk részévé vált, semmi pénzért nem fordítana nekik hátat. Az RTL Klub egyik legismertebb arca elítéli azokat, akik élő szerződéssel a kezükben képesek hátba szúrni munkaadójukat.

Az elmúlt évek során több olyan sztár is átszerződött a TV2-höz, akik korábban a konkurenciát erősítették. Emlékezzünk vissza Vágó Istvánra, vagy Peller Mariannra, de annak idején Liptai Claudia is az RTL Klubnál kezdte televíziós pályafutását. Fábry Sándorról éppen a napokban derült ki, hogy az MTV-hez szerződött, februártól önálló műsorral jelentkezik a köztévében. Győzike egyébként Fábry Sándor lépésével sem ért egyet, szerinte a showman most hibás döntést hozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik