Szórakozás

Fábry letaszíthatja a képernyőről D. Tóth Krisztinát

D. Tóth Krisztinának van mitől tartania. Egyrészt - bár az illetékesek ezt cáfolják - beszélgetős műsora csekély nézettséggel fut, másrész a pletykák szerint Fábry Sándor új produkcióját éppen a DTK show idejére tervezi a Magyar Televízió. Vajon meddig maradhat képernyőn a magyar Ellen Degeneres?

Az MTV-hez közeli források szerint rezeg a léc D. Tóth Kriszta alatt. A riporternő talk show-ja még úgy sem hozza a bulvárműsoroktól várható nézettségi mutatókat, hogy a csatorna kiemelt műsorként kezeli: reklámkampányt kapott, és a sajtóosztály is szorgosan dolgozik vele.

Az adatokat elemezve ugyan látható némi emelkedés a DTK címen futó produkció nézettségével kapcsolatban, és nyilvánvalóan nem várhatunk tőle ugyanakkora népszerűséget, mint a kereskedelmi csatornák szórakoztató produkcióitól, D. Tóth Krisztina még így is kínosan kevés embert ültet a képernyők elé. A legutóbbi adást például a televíziónézők mindössze 6,81%-a kísérte figyelemmel – ez pedig rendkívül szerény eredmény. Csak összehasonlításképpen: Gundel Takács Gábor vetélkedőjére a nézők 13,75%-a, az RTL Klubon futó ValóVilágra pedig csaknem 30% kapcsolt oda. Az MTV egyik nagyágyújának tartott D. Tóth csevegős-fecsegős műsorát az adott idősávban még a századjára sugárzott sorozatok, és filmek is lenyomták. Mindezek ellenére Krisztina szakmai tudását a legtöbben elismerik, valószínűleg az a gond, hogy a beszélgetős bulvár nem feltétlenül neki való.

A műsor nézettsége most azért került előtérbe, mert felröppent a hír, hogy az MTV egyik legismertebb arca áldozatul eshet Fábryt esetleges leszerződtetésének. A papírokat ugyan még állítólag nem írták alá, a köztévé berkein belül már készpénznek veszik a showman átigazolását, sőt, azt is tudni vélik, hogy a vezetőség adásonként másfél milliót kínált Fábrynak. Információnk szerint, ha az RTL Klub jelenlegi sztárjával sikerül megállapodnia a Magyar Televíziónak, a DTK című műsor már csak kéthetente kerülne képernyőre. A köztes időszakokban Fábry lökhetné a showdert. Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója cáfolta értesüléseinket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik