Szórakozás

Milliókért adta el becsületét Fábry?

A köztévénél örülhetnek, az RTL Klub illetékesei azonban verhetik a fejüket a falba, ugyanis Fábry Sándor titokban mégiscsak az MTV-hez igazolt. Műsora februárban indul.

Egyelőre az MTV-nél és az RTL Klubnál is megpróbálják hét lakat alatt őrizni a Fábry-ügy részleteit, de a dolgok teljes egészében így sem maradhatnak titokban. Az már biztos, hogy pénteken a köztévénél sajtótájékoztatót tartanak, ahol maga a showman is jelen lesz. Vélhetően hivatalosan itt jelentik majd be, hogy az RTL Klub nagyágyúja átigazolt az MTV-hez. Azt, hogy ezt mennyiért vállalta be, egyelőre senki nem akarja elárulni, de az biztos, nem aprópénzért tette kockára bőrét és persze a becsületét sem. Mert nem csupán arról van szó, hogy esetleg komoly pénzeket követelhet tőle szerződésszegés címén az RTL Klub, hanem arról is, hogy a szakmának, illetve a közönségnek is meg lehet a véleménye arról, amit Fábry tett. Úgy tudjuk, hogy az RTL Klubosok közül sokak nagyon haragszanak a showmanra. Azt mondják, sunyi módon viselkedett, megérdemelné, hogy elpártoljanak tőle a rajongói. Ha esetleg így történne, az MTV illetékesei bizony szívhatnák a fogukat, hiszen vélhetően éppen arra számítanak, hogy Fábryt a nézőivel együtt kapják majd meg. Ahhoz, hogy ebben a tekintetben tisztán láthassunk, még egy kis időt várnunk kell, hiszen az első nézettségi adatokból messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a Magyar Televízió vajon magára vállalja-e az esetleges pereskedés költségeit, vagy esetleg fű alatt megpróbálnak megegyezni az RTL Klubbal, illetve Fábry producerével.

A Hír24 megpróbálta elérni Kovács Kristófot is, hogy megkérdezzük tőle, tud-e Fábry új műsorának februári indulásáról, sikerült-e megállapodnia a showmannal? A producert azonban nem lehet elérni, információink szerint külföldön tartózkodik. Úgy tudjuk, hogy egyébként sem beszél Fábryról, korábban is folyamatosan kitérő választ adott kérdéseinkre. Ezen egyébként nem lehet csodálkozni, hiszen ha valóban igazak a pletykák arról, hogy Fábry őt is átverte, akkor egy esetleges későbbi jogi lépésre is fel kell készülnie. Ha pedig ez így van, nyílván nem lenne jó taktika előre kiteregetni a lapjait.

Természetesen az RTL Klubot is megkerestük. Szerettük volna megtudni, mit szólnak ahhoz, hogy bár hivatalosan még be sem jelentették a showman átigazolását, az MTV-n már is reklámozzák Fábryt? Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója azonban továbbra sem akart reagálni a kialakult helyzetre. Remélhetőleg azonban pénteken az MTV-s sajtótájékoztató után ők is kiteregetik kártyáikat az ismert tévés távozásával kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik