Szórakozás

Meztelenül festették meg a VV nagymellű szőkeségét

Aktok készültek a ValóVilág játékosairól. Seherezádé, Eszter, Csaba és Fecó levetkőzött, a többiek pedig ceruzát ragadtak, és lerajzolták őket.

Ezúttal rajztudásukról kellett számot adniuk a luxusbörtön lakóinak. Míg a villalakók fele művészkedett, addig a többiek vetkőztek, ugyanis ők lettek az aktmodellek. Bár többen közülük már pózoltak ruhátlanul, most mégis arra panaszkodtak, kellemetlen számukra ez a dolog. Elsősorban a dúskeblű Seherezádé vonakodott attól, hogy Attila előtt ledobja a melltartóját. Aztán persze mégis megtette, igaz, egy rózsaszín szívecskével próbálta takargatni magát.

Csaba kevésbé volt szemérmes. Ő simán ledobta magáról a textilt. Sőt, mielőtt Vera elkezdte volna őt lerajzolni, még néhány tornagyakorlatot is elvégzett, hogy bedurranjanak az izmai, és még jobban nézzen ki.

Eszter szintén szemérmeskedett, mielőtt Péter lerajzolta őt. Ráadásul az elkészült képen a villa ügyvédnője úgy nézett ki, mint egy elfuserált guminő a tátott szájával. A legrosszabbul azonban Fecó járt, akit Kinga rajzolt le. A lányról készült kép olyan lett, mintha egy óvodás készítette volna. Erre egyébként maga Fecó is utalt.

A legélethűbb végül a Seherezádéról és Csabáról készült akt lett. A képeket egyébként vélhetően számos rajongó szívesen tenné ki otthon a falára. Azt, hogy az erotikus képeknek mi lesz a sorsuk, egyelőre nem tudjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik