Szórakozás

Csalásgyanú a ValóVilágban? – Az igazság, csak itt

Hogyan ismerhette VV Attila Muri Enikőt, ha a villalakók nem nézhetnek televíziót? – vetette fel egyik olvasónk a kérdést. A műsor készítői magyarázattal szolgáltak erre is.

Lehet, hogy titokban mégis értesülnek a villalakók a kinti történésekről? – írta egyik olvasónk. Ezt azonban a műsor készítői cáfolják. Arra is tudtak magyarázatot adni, miként ismerhette a villa fura figurája az X-Faktor legjobb női hangjaként emlegetett nyíregyházi lányt, Muri Enikőt.

Attila egyébként valóban félreérthető dolgot jelentett ki, amikor meglepetésvendégként megérkeztek hozzájuk az X-Faktorosok. Amikor meglátta Muri Enikőt azt mondta: „Téged már nagyon vártalak.” Ez a valóban félreérthető mondat indította el aztán a lavinát, ekkor kezdtek olvasóink gyanakodni.

A valóságshow készítői azt mondják, Attila valóban a televízióból ismeri az énekesnőt, de nem az X-Faktorban látta, hanem a villalakóknak szervezett ökölvívó gálán. A játékosok ugyanis karácsonykor ajándékként megnézhették a korábban rögzített műsort. Mivel Enikő is ott volt, sőt kijelentette, hogy Attilának szurkol, így nem csoda, hogy a villa fura figurája felfigyelt rá. Ekkor tetszett meg neki a tehetségkutató felfedezettje, akire aztán komolyan rá is startolt. Enikőnek egyébként láthatóan bejött, hogy a villalakó csapja neki a szelet.

Ugyanakkor tegnap este újabb félreérthető mondat hangzott el a villában, ezúttal Kinga szájából. A lány elmondta, hogy Attila állítólag már akkor felfigyelt Enikőre, amikor az X-Faktort nézte. Akkor most mégis láthatta a villalakó a tehetségkutatót? Vagy esetleg Kinga az X-Faktor előző szériájára célzott, ahol szintén feltűnt Enikő? Ezt vélhetően soha nem tudjuk meg.

Ugyanakkor lehet, hogy ebből a történetből esetleg mélyebb érzések is kialakuljanak az énekesnő és a villalakó között, hiszen Enikő állítólag jelenleg szingli, mint ahogyan Attila is. Ráadásul a héten X-Faktor hetet tartanak a luxusbörtönben, így a furcsa villalakó és Enikő naponta találkozhatnak.

Már csak az a kérdés, hogy mit szól majd ehhez Kinga? A lány egyébként köztudottan csak húzza Attilát, ám ha azt látja, hogy valaki komolyan érdeklődik iránta, azonnal eldurran az agya. Nem elképzelhetetlen, hogy esetleg botrányt generál majd ezen a héten is, ha azt veszi észre, hogy Attilának komoly tervei vannak Enikővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik