Szórakozás

Muri Enikő a villán kívül is találkozna VV Attilával

Óriási meglepetést okozott a villalakóknak, amikor szilveszter éjjel az X-Faktorosok fellépésükkel örvendeztették meg őket. A meglepetésvendégek között ott volt Muri Enikő is, akinek voltak aggályai a rövid villaléttel kapcsolatban.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Hogyan érzeted magad a villában? Vártad, hogy bemehess?

Bevallom először picit féltem, de aztán rájöttem, hogy felesleges volt. Mindenki közvetlen és kedves volt. Egy rossz szó nem hagyta el senki száját sem, nagyon örültek nekünk, ezáltal én is jól érzetem magam.

Volt valaki, aki egyből szimpatikusnak tűnt?

Nehéz így bárkit is kiemelni, hiszen nem sokat voltam bent. Viszont érdekes, hogy a korábbi feszültségekből, viszályokból semmit nem lehetett érezni. Pedig tudom, hogy Kinga és Vera az érkezésünket megelőzően is egymásnak ugrottak. Mindenki kedves volt, de a legkedvesebb talán mégis Gergő volt.

Mi a helyzet Attilával, aki az első perctől kezdve udvarolni kezdett Neked. Őt korábban is ismerted?

Nem, a villalét előtt nem találkoztunk. A bokszgálán láttam őt először, és egyből neki kezdtem szurkolni, mert a fejvédőjén volt egy X. Mondtam is a Kocsis Tibinek viccesen: „Nem tudom, hogy ez mit jelenthet rajta, de mostantól neki szurkolunk!”. Így ismertük meg egymást.

A villában Attila úgy nyitott feléd, mintha ezer éve jóban lennétek. Szinte le se vette rólad a szemét és körülvett a figyelmével. Nem zavart a közeledése?

Egyáltalán nem. Attila egy igazán kedves, édes figura. Igazság szerint, egy kicsit még jól is esett a közeledése. Az utóbbi időben az X-Faktor minden időmet lekötötte, nem volt időm arra, hogy pasizzak. Így egy ilyen kedves közeledés, mint Attiláé, jól esett, de semmi komoly szándékom nincs vele.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Akkor sem nehezteltél rá, amikor Attila és Péter eldugták a mikrofonod, hogy ne tudj kimenni a villából?

Láttam rajtuk, hogy ők voltak a csínytevők, mert még a szemük se állt jól. Én nagyon cukinak találtam az akciójukat, főleg, ahogy a riportszobában visszaadták azt. Nem volt ezzel semmi gond.

Elképzelhető, hogy a villán kívül is találkoztok még Attilával?

Miért ne? Ő egy furcsa, különös figura, akire a villában néha rájön a hoppáré. Ettől függetlenül egy tünemény. Szívesen látnám egy koncertemen, vagy egy színházi fellépésemen. Bár az Én, József Attila című darab premierje február 10-én lesz, de a koncertturné talán még nyárig is kitart. Bármelyiken szívesen látom majd őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik