Szórakozás

Így még sosem égette magát a ValóVilág hisztise

Bár a leginkább VV Attila félt attól, hogy közönség előtt kell énekelnie, a legjobban Kinga égett le. A hisztis lány iszonyatosan teljesített a Mizu című számmal.

X-Faktor hetet tartanak a héten a ValóVilágban. A játékosokat ezúttal volt tehetségkutatósok segítik a felkészülésben. Attilát és Seherezádét Muri Enikő, Esztert és Pétert Király L. Norbi, Kingát és Fecót Vastag Csaba, Verát és Csabát Kocsis Tibor vette pártfogásába. Előtte azonban felmérték, hogy kinek milyen hang jön ki a torkából. Talán jobb lett volna, ha megkímélik a nézőket ettől a megrázó élménytől. Bár legjobban Attila tartott az énekléstől, mégsem ő égett be a legjobban.

Hang nélkül nehéz énekelni

Kinga szokás szerint megpróbált jópofának tűnni, de ez nagyon nem jött össze neki. Fluor Tomi Mizu című dalával állt elő, de amit produkált, az inkább nevetséges volt, mintsem jó. Ezt egyébként az énekesek maguk között meg is beszélték. Még szerencse, hogy nem a szőkeség előtt mondták el az igazságot, mert esetleg a hisztigép valakit megtépett volna. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy vasárnapig mit tudnak kihozni az énekesek mentoráltjaikból, ki nyerheti meg a dalverseny főnyereményét, amit egyelőre még titok övez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik