Szórakozás

Összeomlásig alázzák a VV szexi szőkéjét

Vajon meddig bírja majd VV Seherezádé Gergő verbális pofonjait? A fiú ugyanis egy cseppet sem kíméli a szőkeséget, ahol csak tudja, alázza.

Az ember nem érti, VV Gergőnek miért nem tud Alfahímhez méltóan viselkedni. A fiatalember az elveszített párbajt után a Fókusznak egyértelműen kijelentette, sosem volt szerelmes Seherezádéba. Ezzel ellentétben jól tudjuk, a szőkeség belezúgott a villa macsójába, sőt talán még most is gyengéd érzéseket táplál iránta. A Vera által vasárnap csúnyán megvert fiú azt is egyértelművé tette, hogy bár villába való bevonulása előtt szakított Csilla nevű barátnőjével, most mégis vele képzeli el a jövőt. A fodrász lány a párbajon is ott volt, és láthatóan nem haragudott Gergőre.

A börtönviselt fiú a Fókusznak azt is elmondta, kinti szerelme nem tekinti riválisának Seherezádét, amire egyébként nincs is oka. Bár az RTL Klub stábja szerette volna Csillát is megkérdezni érzéseiről, ő nem akart nyilatkozni. Vajon titkol valamit, vagy csak ennyire szemérmes? Ez utóbbit kötve hisszük, hiszen korábban az egyik közösségi oldalon rendszeresen felemelte hangját Gergő ügyeiben.

Érdekes egyébként, hogy a villalakók hogyan vélekednek Csilláról. Miután a párbajon meglátták a lányt, többen is elmondták, nem értik, hogyan tetszhet a villa macsójának. Fecó nem titkolta, neki például egyáltalán nem jön be a lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik