Szórakozás

Szexuális izgatás a VV-ben

Vélhetően nem csak nézni szerették volna a villafiúk azokat a táncoslányokat, akik tegnap este szórakoztatták őket. Másra azonban nem volt lehetőségük, így aztán végül ott maradtak jól felhúzva.

Még a mindig visszafogott Fecónak is tátva maradt a szája, amikor meglátta az alulöltözött vendégeket. A csajok persze nem örültek annyira a látogatóknak, azonnal féltékenykedni kezdtek. Nem is csoda, hiszen a táncosok valóban tudták, hogyan kell a villalakókat az ujjuk köré csavarni. Na persze nem volt nehéz dolguk, hiszen a villafiúk három szexmentes hónap után vélhetően már szinte minden idegen nőnemű egyénnek örülnek, aki átlépi a luxusbörtön küszöbét.

A lányok nem csak táncoltak, de koktélokat is kevertek, amitől hamar még oldottabb lett a hangulat. Fecó is kijelentette, hűséget ugyan fogadott Angélának, de vakságot nem. Attila és Péter is megpróbálta levenni a lábáról az egyik szexi hölgyeményt, de betanult csajózós dumájuk ezúttal kevésnek bizonyult. És amikor már szinte minden fiú teljesen fel volt húzva, megszólalt a program végét jelző gong. Gergő erre megjegyezte:” be vagyunk szappanozva, víz meg sehol?” Hát az élet már csak ilyen. Egyébként könnyen meglehet, hogy Gergő néhány nap múlva már újra kint csaphatja a szelet a csajoknak, ha kiesik a párbajon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik