Szórakozás

Régi csajával szexel a ValóVilág legfrissebb kiesője

A nézők többsége tegnap este úgy döntött, hogy Gergő távozzon a ValóVilágból. Bár a fiú próbálta tartani magát, de csalódottságát nem tudta leplezni.

A villalakók ugyan Fecó kivételével mind Gergőt várták vissza a párbajról, a nézők másképpen döntöttek. Nagy különbséggel Verát küldték vissza a villába. Így Vera is csatlakozhatott azokhoz a villalakókhoz, akik már másodjára tértek “haza” a luxusbörtönbe. Védettséget ugyan nem szerzett a győzelemmel, de vélhetően a többiek most már tartanak tőle, ahogyan Esztertől és Csabától is. Ez nem is csoda, hiszen az erdmény láttán azt gondolhatják, hogy Vera igencsak népszerű a nézők körében.

Bár Gergőnek távoznia kellett a játékból, van valami, ami kárpótolja a vereségért. Ez pedig nem más, mint hogy kinti barátnője, Csilla nem haragszik rá a Seherezádés sztori miatt. Már a párbaj alatt is végig szivecskéket dobált a fiú felé, és arról biztosította, vele marad. Ráadásul Gergő a műsor végén azt is elmondta, Csillát viszi magával a kárpótlásként kapott utazásra. Arra is utalt, hogy a vasárnap estét Csillával tölti és valószínűleg a randijuk az ágyban ér majd véget.

Hogy miért nem találták Gergőt ennyire szimpatikusnak a nézők? Talán mégsem sikerült elfeledtetni sittes múltját annyira, amennyire szerette volna. És ebben még testvére, Dukai Regina Facebook-kampánya sem sokat segített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik